Ексклюзиви
пʼятниця, 06 листопада 2009 13:32

Файнгольду дали два роки умовно за вбивство мотоциклістки

Файнгольду дали два роки умовно за вбивство мотоциклістки

Суд засудив сина депутата Сімферопольської міської ради Йосипа Файнгольда Віталія, який був учасником дорожньої аварії зі смертельним результатом, до двох років ув"язнення умовно.

Суд позбавив його права керування транспортними засобами на 3 роки, а також відмовив батькові загиблої мотоциклістки Олександру Гоппе у відшкодуванні моральних збитків на суму 500 тис. грн. В той же час Гоппе заявив, що незадоволений рішенням суду і має намір оскаржити його.

Суд також зняв арешт з транспортних засобів, які причетні до аварії. Розбитий мотоцикл загиблої Ганни Мішуткіної буде повернений Гоппе, а автомобіль "Бентлі" - Файнгольду.

Нагадаємо, 6 вересня 2008 року в Сімферополі в результаті зіткнення мотоцикла "Сузукі" з автомобілем "Бентлі" загинула на місці 25-річна водій мотоцикла Ганна Мішуткіна.

Після чого міліція порушила кримінальну справу проти сина депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів Йосипа Файнгольда Віталія

Лише у липні 2009 року син депутата міськради Сімферополя Йосипа Файнгольда - Віталій визнав себе винним у порушенні правил дорожнього руху, які стали причиною дорожньої аварії та смерті мотоциклістки.

Е-Крым

Зараз ви читаєте новину «Файнгольду дали два роки умовно за вбивство мотоциклістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути