неділя, 03 травня 2009 11:20

Євробачення набирає оберти

Євробачення набирає оберти
В неділю, 3 травня, в спорткомплексі Олімпійський в Москві почнуться репетиції учасників Євробачення. Першими оновлену сцену спорткомплексу випробують представники 9 країн, що увійшли до півфіналу.

Кожен з 42 конкурсантів проведе по дві індивідуальні репетиції тривалістю в 40 хвилин в період з 3 по 10 травня.

Першими почнуть репетирувати на конкурсі півфіналісти Євробачення, а Росія та країни Великої четвірки - Англія, Франція, Німеччина та Іспанія, які автоматично допущені до участі у фіналі конкурсу, відточать свою майстерність на сцені Олімпійського 9 і 10 травня.

У першій трійці сьогодні виступлять Андреа Деміровіч з Чорногорії, група Gipsy.cz з Чехії та Патрік Ушен з Бельгії. Наступні шість учасників такі: Петро Елфімов з Білорусі, Малена Ернман зі Швеції, сестри Інга та Ануш Аршакян з Вірменії, Сюзана Георгі з Андорри, рок-група Lovebugs зі Швейцарії та виконавиця Хадісе з Туреччини.

В останній день репетицій - 10 травня - відбудеться офіційне відкриття Євробачення-2009 в Москві на сцені EUROДОМу, який відкриється в будівлі центрального виставкового залу Манеж і стане центром світського життя конкурсу.

За даними організаторів, сцена Олімпійського оснащена найсучаснішим устаткуванням. Під час її монтажу встановлено 2,5 кілометра наднових світлодіодних екранів. Крім того, у кожного концертного номеру своє оформлення. Причому, якщо Патрісії Каас декорації не знадобилися зовсім, то представниця України Світлана Лобода влаштує справжнє циркове шоу з ефектним акробатичним номером.

12 травня в Олімпійському пройде перший півфінал, 14 - другий півфінал, а 16 травня о 22:00 за київським часом відбудеться фінал конкурсу, після чого пройде офіційне закриття в Манежі.

Співачка Світлана Лобода, яка представить Україну на Євробаченні-2009, виступить під номером 17 в другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу.

Росію цього року представить 21-річна Анастасія Приходько, вона виконає пісню Мамо російською та українською мовами.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Євробачення набирає оберти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути