Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2023 09:10

Цим чотирьом знакам випаде особливий шанс - астрологиня вразила передбаченням

Цим чотирьом знакам випаде особливий шанс - астрологиня вразила передбаченням
Утримайтеся від критики на адресу друзів. Вони будуть вразливими. Фото: pixabay.com

20 грудня прислухайтеся до підказок власного серця. Воно вас не підведе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день геніальних винаходів та переможних новин, - говорить астрологиня. - Доведеться швидко приймати рішення. Часу бракуватиме на докладне обговорення проблем. Накопичується багато термінових справ. Зосередьтеся на важливому. Решту відкладіть на потім. Не варто призначати наради й зустрічі. Розмова піде не за планом. Будьте обачні зі словами. Утримайтеся від критики на адресу друзів. Вони будуть вразливими і цього не подарують. Нажити ворогів у середу легко, важче буде миритися. Доводьте свою правоту справами, а не словами. Особливий шанс випаде Ракам, Дівам, Козорогам і Водоліям. Ви краще за інших відчуватимете, де лежать гроші, тож зумієте швидко примножити заробітки та зайняти своє місце під сонцем".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення. Можна купувати смартфони та кухонну техніку. Зачекайте з придбанням меблів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

До вас липнутимуть гроші та вигідні проєкти. Не відмовляйтеся від додаткових підробітків. Це дасть змогу вам здійснити давно омріяну покупку. Купіть нову модель смартфона, зробіть ремонт у спальні, придбайте зручний диван чи замініть матрац.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Час доробляти справи, які не хочете переносити у наступний рік. Це вдалий період, аби відкинути те, що заважає зробити відчутний ривок уперед.

Рак (22 червня - 22 липня)

Часто стоятимете перед вибором. Робіть його стримано, не поспішайте. Прощайтеся із роботодавцями, які затримують зарплатню і не дозволяють вам досягти кар'єрних висот. Нову роботу шукайте за рекомендаціями знайомих. Це буде чудовий колектив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що принесе 2024 рік Україні та світу: 10 пророцтв від астрологині

Лев (23 липня - 23 серпня)

Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться до нового приятеля. Це спілкування може перерости у неймовірний роман.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Люди навколо залюбки вчитимуть вас жити, роздаватимуть непрохані поради та вмовлятимуть зробити те, чого не планували. Не розраховуйте лише на удачу. Ваші досягнення – результат щоденної копіткої роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий рік випадає раз на століття - які знаки будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не втрачайте віру у добро. Станьте таємним Сантою для людей, які потребують чогось тут і зараз. Підтримайте родини захисників та тих, хто залишився наодинці.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вам кортітиме змін, тому наважитеся на експерименти із зовнішністю. Не спішіть щось кардинально змінювати. Не варто цього дня перефарбовуватися з брюнетки у блондинку чи погоджуватися на пластичну операцію.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Друзі та рідні потерпатимуть від депресивного настрою. Говоріть більше добрих слів на адресу дорогих вам людей. Телефонуйте їм частіше. Не залишайте наодинці.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Здаватиметься, що рухаєтеся по колу. Доведеться повертатися до старих справ і братися за роботу, яка навряд чи вас порадує. Прокиньтеся якомога раніше і виконайте все на світанку. Тоді весь день відчуватимете себе переможцем.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Часто згадуватимете дитинство. Не сумуйте за минулим. З оптимізмом думайте про майбутнє. Складіть плани на наступний рік і робіть усе можливе, аби ваші цілі реалізувалися якомога швидше. Кохані надихатимуть вас до нових звершень.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Постійно бракуватиме часу на себе. Зробіть паузу. Завітайте до перукарні, зробіть нові зачіску чи манікюр. Це чудово підніме настрій напередодні свят.

Астролог розповів, як зустрічати Новий 2024 рік, що дарувати, готувати і одягати у новорічну ніч.

Зараз ви читаєте новину «Цим чотирьом знакам випаде особливий шанс - астрологиня вразила передбаченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути