Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 17:53

Esthetіc Educatіon опинилися в епіцентрі тютюнового скандалу

Esthetіc Educatіon опинилися в епіцентрі тютюнового скандалу

"Esthetіc Educatіon пропагують паління сигарет" - з таким заголовком вийшли деякі українські ЗМІ в п"ятницю, 3 жовтня. З"ясувалося, що пропусками на Артефакт- концерт гурту, який уже відбувся в Харкові, Львові, Одесі, були не малюнки, як анонсувалося, а пачки цигарок.

Ті, хто обміняв свої художні твори на запрошення заздалегідь (таких було близько 1000 чоловік), потрапили на концерт безперешкодно. Інші ж, як обіцяли організатори, могли обміняти свої малюнки на квитки прямо біля входу. Однак, як повідомляють очевидці, на ділі все було інакше.

2 жовтня о 19.30, за півгодини до передбачуваного початку виступу, біля виставкового центру Альта Експо зібралася велика юрба шанувальників творчості Esthetіc Educatіon. Більшість принесли художні артефакти з собою, деякі малювали сидячи на бордюрах.

Однак на вході представники спонсора концерту - тютюнової компанії Chesterfіeld - вимагали пред"являти не художній твір, а дві пачки сигарет.

Бажаючих послухати Esthetіc Educatіon було немало, тому їм не залишалося нічого іншого, як скуповувати цигарки блоками, що стало неабиякою вигодою сусіднім супермаркетам і кіоскам. Цигарки довелося купувати навіть тим, хто не палить.

Звинувачення у пропаганді паління представники Честерфілд заперечували, стверджуючи, що це просто така рекламна акція.

Окрім цигарок потрібно було пред"явити паспорт, аби довести, що учасникові акції більше 18 років. Але оскільки більшість шанувальників паспорта на концерт не взяли, показували просто студентські. Тих же, кому не здійснилося 18 років, не пускали навіть за цигарки.

Тим часом, вокаліст Esthetіc Educatіon Луї Франк так прокоментував цю ситуацію:

"Величезне спасибі всім тим, хто прийшов учора. Я хотів би вибачитися за те, яким чином пропускали шанувальників на концерт, це НЕ БУЛО рішенням гурту..", - написав Франк на офіційному сайті гурту.

Музикант додав, що вони планують влаштувати виставку кращих художніх робіт, і, якщо знайдуться кошти, навіть опублікувати книгу.

За матеріалами Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Esthetіc Educatіon опинилися в епіцентрі тютюнового скандалу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути