пʼятниця, 05 березня 2021 02:05

Ще одну російську акторку та модель не пустили в Україну

Ще одну російську акторку та модель не пустили в Україну
Російську акторку Олену Галіцину зупинили на українському кордоні. Фото: Соцмережі

Державна прикордонна служба на три роки заборонила в'їзд до України російській фотомоделі та акторці, яка незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим. Прикордонники відмовилася називати імені громадянки Росії, однак, за даними Суспільного, йдеться про 49-річну Олену Іванову-Галіцину.

"Кілька разів іноземка, яка є російською фотомоделлю та акторкою, незаконно потрапляла на український півострів, де перебувала з метою відпочинку. На тимчасово окуповану Росією територію України вона в'їжджала й автівкою через Керченський міст і авіарейсом", — йдеться у повідомленні пресслужби прикордонників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні завернули заслужену артистку Росії

Росіянка прилетіла до аеропорту "Бориспіль" ввечері 3 березня рейсом з Мінська. За її словами, до України вона їхала з приватною метою. Проте у ході оформлення прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" встановили, що жінка неодноразово порушувала українське законодавство, адже не дотримувалась порядку в'їзду-виїзду в окупований Крим.

"Через порушення законодавства громадянка Російської Федерації не змогла перетнути державний кордон України та отримала від прикордонників заборону в'їзду в нашу країну терміном на 3 роки", — додали прикордонники.

Росіянку повернули зворотним рейсом до Мінська.

Іванова-Галіцина народилася у Білорусі. З 16 років брала участь у показах та фотосесіях по всьому світу. Грала у російському "Театрі народного актора", згодом почала грати у кінострічках та відеокліпах, а також записувати дуетні пісні із російськими виконавцями у жанрі поп-музики.

Зараз ви читаєте новину «Ще одну російську акторку та модель не пустили в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути