субота, 02 лютого 2019 21:56

Епіфаній розповів про свої вподобання у повсякденному житті

Епіфаній розповів про свої вподобання у повсякденному житті
Епіфаній розповів про свій побут. Фото: МК

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній надає перевагу "стриманому одягу", невибагливий у їжі, а його сторінки у Facebook і Twitter веде священик-секретар.

"У мене все в темних тонах, чорного кольору. У нас як такого одягу, якогось особливого і немає. Чому? Це для людей, які, наприклад, ходять у зовнішньому одязі, то для них це важливо – показати, у чому вони зодягнені. А в нас головний одяг – це одяг священнослужителя, який покриває те, що є під ним. І тому тут немає якихось особливих вибаганок", - пояснив митрополит в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Епіфанія не має власного кухаря, а харчується в основному у Видубицькому монастирі, або в академічній трапезній Михайлівського монастиря разом зі студентами.

На запитання, хто веде його сторінки у Facebook і Twitter, митрополит сказав, що цим займається священнослужитель-секретар – отець Іван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епіфаній висловився про Путіна

"Я сам дивлюся (строніки у соцмережах - ред.), але технічно сторінки наповнює священик-секретар... Зараз у мене не вистачає часу. Потрібно багато працювати, вирішувати чимало нагальних питань", - пояснив Епіфаній.

Новообраний глава Православної церкви України (ПЦУ) Київського і всієї України Епіфаній заявив, що його інтронізація може відбутись вже у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Епіфаній розповів про свої вподобання у повсякденному житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути