Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 12:42

Емі Уайнхаус невиліковно хвора (ФОТО)

 

В ході медичного обстеження у скандальної співачки Емі Уайнхаус була виявлена емфізема легенів і аритмія. Як розповів батько Емі Мітч Уайнхаус в інтерв"ю The Sunday Mirror, на рентгенівських знімках легенів соул-діви видно чорні області і ущільнення, а самі легені виконують свою функцію лише на 70 відсотків, передає AP.

За словами батька, медики попередили артистку, що якщо вона не припинить палити і вживати наркотики, то не тільки втратить голос, але стане інвалідом і скоро помре. Поки у Емі тільки початкова стадія емфіземи, проте якби хвороба розвивалася непоміченою ще місяць, співачка перетворилася б "на стару з кисневою маскою на обличчі, не здатну дихати самостійно", додав він.

Нагадаємо, що неділю тому 24-річна володарка п"яти музичних премій "Греммі" потрапила до лікарні після того, як, знаходячись у себе удома на півночі Лондона, знепритомніла. За заявами медиків, недавня непритомність кокаїнової принцеси пов"язана з передозуванням наркотиків. Проте наступний колапс може виявитися останнім.

Варто відзначити, що, не дивлячись на погане самопочуття співачки, відміняти її виступи на ювілеї Нельсона Мандели в Лондоні і на фестивалях Гластонбері, T in the Park і Bestival поки ніхто не збирається.

Більш того, її батько упевнений, що концерти підуть їй на користь. Робота допомагає їй справлятися з наркотиками.

Мітч Уайнхаус також розповів, що звертався до наркоторговців з проханням допомогти врятувати дочку і перестати продавати їй крек, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Емі Уайнхаус невиліковно хвора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути