Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2008 11:37

Елізабет Тейлор госпіталізована в критичному стані

Легендарна актриса Елізабет Тейлор була терміново госпіталізована з діагнозом серцева недостатність. Нинішній стан актриси лікарі оцінюють як критичний.

Елізабет Тейлор поступила в госпіталь 15 липня, життєдіяльність актриси підтримується за допомогою штучних апаратів. До цього заходу медики були вимушені удатися після того, як актриса захворіла пневмонією і отримала ускладнення.

Доктори попередили дітей оскароносної актриси, що існує вірогідність того, що вона не виживе. Доктори вважали, що можуть не врятувати Елізабет. Проте, не дивлячись на те, що криза минула, вона ще дуже слабка, повідомляє Mignews.com.ua.

За наполяганням лікарів 76-річна Елізабет Тейлор почала пересуватися за допомогою інвалідного візка, після того, як у неї був діагностований остеопороз.

76-річна зірка Голлівуду давно має проблеми із здоров"ям: у 2004 році лікарі виявили у неї ішемічну хворобу серця і сколіоз, черещ що Елізабет Тейлор фактично була прикована до ліжка. Раніше вона також страждала від виразки, амебної дизентерії, пневмонії, наркотичної і алкогольної залежності.

Власниця двох "Оскарів", завершивши кінокар"єру, займається випуском іменних прикрас і вже більше двадцяти років активно бере участь в компаніях по боротьбі з СНІДом.

Зараз ви читаєте новину «Елізабет Тейлор госпіталізована в критичному стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути