середа, 26 вересня 2007 11:33

Екс-лідера групи "Колібрі" Наталію Пивоварову поховають у Петербурзі

Похорони засновниці та колишнього лідера популярної групи "Колібрі" Наталії Пивоварової відбудуться в Санкт-Петербурзі. Про це повідомив колишній чоловік співачки Олександр Лушин. Як стало відомо, організацію похорону взяв на себе петербурзький клуб "Грібоєдов". За словами співробітниці клубу, тіло загиблої орієнтовно буде доставлено в Північну столицю 30 вересня.

Наталія Пивоварова загинула 24 вересня в Криму в автокатастрофі. Аварія сталася о 3:40 на 91-му кілометрі автотраси Сімферополь-Феодосія. Знаходячись за кермом власного автомобіля Volkswagen Passat, співачка виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з ВАЗ-2101. У аварії загинули також водій і один із пасажирів "Жигулів".

Пасажирка Volkswagen та її дев"ятимісячна дочка отримали легкі тілесні ушкодження, їх врятували подушки безпеки. Двоє пасажирів ВАЗ-2101 на даний час у реанімації. Співробітники УДАІ Криму відзначають, що причиною аварії могла стати втома Пивоварової, що знаходилася за кермом Volkswagen.

Наталія Пивоварова народилася 17 липня 1963 року в Новгороді. Випускниця студії В"ячеслава Полуніна.

Група "Колібрі" була заснована в 1990 році в Ленінграді. У січні 1991 року відбувся перший концерт "Колібрі" з групою "Два літаки".

"Золотий склад" групи Колібрі – Наталія Пивоварова, Олена Юданова, Інна Волкова, Ірина Шароватова – склався до 1992 року. Дівчата разом записали альбоми "Маленькі трагедії", "Знайди 10 відмінностей" і "Біс цукру".

Не зважаючи на грандіозний успіх групи, Пивоварова пішла з колективу в 1998 році. У 2002 році вона відкрила театр і з дебютною виставою "Черстві іменини" стала лауреатом "Золотої маски". Останній її проект, що сполучив музику, театр і моду, називався "Модний будинок Пивоварової Наташі".

Останні два роки Пивоварова приїздила в Коктебель на фестиваль "Мамакабо". Колеги-музиканти Наталії проведуть у Петербурзі концерт, присвячений трагічно загиблій співачці, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Екс-лідера групи "Колібрі" Наталію Пивоварову поховають у Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути