вівторок, 26 червня 2012 20:13

Екс-командувач ВПС заперечує, що його звільнили через конфлікт з Саламатіним

Екс-командувач ВПС заперечує, що його звільнили через конфлікт з Саламатіним
За словами Сергія Онищенка, ніхто не впливав на його рішення піти з ВПС. Фото: mil.gov.ua

Колишній командувач Військово-повітряних сил України Сергій Онищенко заперечує конфлікт з міністром оборони Дмитром Саламатіним. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони.

"Комусь дуже захотілося переконати громадськість у тому, що не все гаразд в оборонному відомстві. Але ті, хто, видаючи бажане за дійсне, вирішили зіштовхнути поважного генерала-льотчика з Міністром оборони, явно перестаралися", - наголошується в повідомленні.

Оборонне відомство відзначає, що публікація в одній зі столичних газет про те, що причиною звільнення Онищенка стало нібито його небажання продавати бойові літаки, засмутила Онищенка.

"Сергій Іванович, який зараз перебуває на лікуванні, так обурився відвертою брехнею, наспіх "завареною" політтехнологами, що подзвонив у Департамент преси та зв'язків із засобами масової інформації", - наголошується в повідомленні.

За словами Онищенка, ніхто не впливав на його рішення піти з ВПС

"На жаль, як і техніка, кожна людина має свій ресурс. Мого вже не достатньо, щоб витримувати такі навантаження, які передбачає діяльність на посаді найбільш технологічного виду Збройних Сил", - цитує прес-служба Міноборони заяву Онищенка.

Онищенко називає Саламатіна сміливою людиною з почуттям високої відповідальності за безпеку держави, здатним приймати серйозні рішення.

"Це дуже підло - шпиняти та паплюжити державну людину, яка хоче зробити дійсно велику справу. Не заважайте йому працювати", - цитує Онищенка департамент преси та інформації МОУ.

Зараз ви читаєте новину «Екс-командувач ВПС заперечує, що його звільнили через конфлікт з Саламатіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути