вівторок, 21 серпня 2007 14:23

Екс-бойфренд Марії Шарапової відкрив її інтимні секрети

Відома російська тенісистка Марія Шарапова супроводжує кожен свій удар по м"ячу пронизливим криком. Рівень шуму, що виробляє спортсменка в особливо принципових зустрічах, складає в середньому 101,2 дб, а це голосніше, ніж звук працюючого відбійного молотка, включеної бензопили і метро, що мчить по тунелю .

Багато любителів тенісу - одного з найсексуальніших видів спорту - знаходять в стогонах Марії еротичне підгрунтя і вважають, що в ліжку спортсменка кричить не менш нестямно.

Але якщо вірити солістові популярної групи Maroon 5 Адаму Левайну, який зовсім недавно розірвав відносини з російською тенісисткою, Шарапова "не вимовляє ніяких звуків, коли займається сексом".

"Ви собі не уявляєте, як сильно я був розчарований, - сказав музикант. - Я, як і більшість інших хлопців, дійсно припускав, що вона голосно кричатиме. А вона просто лежала, немов мертва жаба".

За словами Левайна, Марія страшно сердилася, коли він стогнав, і говорила, що ці звуки заважають їй концентруватися.

Але не виключено, що справа зовсім не в Марії, а в самому Адамі: мабуть, він просто не зміг довести тенісистку до екстазу.

Марії ж в такій ситуації можна тільки поспівчувати: вже через тиждень стартує останній цього сезону турнір Великого шолома - US Open, де їй належить захищати торішній титул, і подібні заяви колишнього бойфренда можуть відвернути її від підготовки до матчів, повідомляє газета The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Екс-бойфренд Марії Шарапової відкрив її інтимні секрети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути