понеділок, 24 березня 2008 08:39

Екс-бітли хочуть заборонити вихід невідомих пісень ліверпульської четвірки

Екс-учасники групи Beatles Пол МакКартні та Рінго Старр намагаються не допустити виходу нового диска, зробленого на основі "підпільних" записів ранніх виступів ліверпульської четвірки.

Вісім пісень Beatles, які ніколи раніше не видавалися, було записано в 1962 році в гамбургському клубі Star Club під час концерту, коли у складі групи вперше з"явився новий ударник - Рінго Старр, повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на видання "Взгляд".

Він замінив Піта Беста, у якого не склалися відносини з лідером гурту Джоном Ленноном.

Про існування цих записів у світі музики ходили численні чутки. А днями американська компанія Fuego Entertainment оголосила, що змогла дістати унікальну магнітофонну плівку та на її основі підготувала сенсаційний диск ранніх Beatles.

Проте МакКартні та Старр від імені всієї четвірки, а також компанії Apple Corps вже подали позов до Верховного суду Лондона з вимогою заборонити вихід диска і виплатити компенсацію у розмірі 15 млн доларів.

Керівництво Fuego Entertainment вже заявило, що має повне право випустити альбом, оскільки оригінальні записи були придбані нею у клубу Star Club, який зробив їх на законних підставах, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Екс-бітли хочуть заборонити вихід невідомих пісень ліверпульської четвірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути