середа, 21 квітня 2021 20:08

"Єдиний шанс на повноцінне життя" - мати благає про допомогу на операцію дочки

Автор: Фото надане Вірою Брусник
  18-річна Наталія Брусник з Черкас два роки бореться з пухлиною головного мозку. На лікування в Туреччині потрібно 200 тис. грн.
18-річна Наталія Брусник з Черкас два роки бореться з пухлиною головного мозку. На лікування в Туреччині потрібно 200 тис. грн.

18-річна Наталія Брусник з Черкас 2 роки бореться з пухлиною головного мозку. Перенесла 2 операції, хіміотерапію. На лікування в Туреччині потрібно 200 тис. грн.
"Наташа в мене пізня і довгоочікувана дитина. Сину тоді було 24 роки. Донечка росла, як і всі діти. У 10-му класі 4 березня почалася блювота, через тиждень повторилася. Наташа знепритомніла. У лікарні комп'ютерна томографія показала пухлину головного мозку і рідину. Наташі впродовж двох тижнів зробили дві операції. Ставили дренаж і шунт. Призначили хіміотерапію, але вона не допомогла. У грудні в Києві професор з Туреччини сказав, що може допомогти, прооперує кіберножем. Це безопераційний метод і єдиний шанс на повноцінне життя моєї дитини. Дві МРТ показало, що змін немає. Через кілька тижнів нас чекають в турецькій клініці. Маємо оплатити рахунок на 200 тисяч. Частину грошей допомогли зібрати волонтери та небайдужі люди. Я працюю двірником. Із чоловіком розлучена, він нічим нам не допомагає. Тому знову прошу допомоги в людей", - розповіла Gazeta.ua мати Віра Брусник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лежав у під'їзді непритомний" - Олексію Сеньку потрібна термінова операція на головному мозку

Реквізити для допомоги:
карта Ощадбанку: гривня - 5167 8031 2908 4278 або євро – 4790 7000 1990 1512 (Брусник Наталія Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний шанс на повноцінне життя" - мати благає про допомогу на операцію дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути