Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 12:26

Джоді Фостер публічно заявила, що вона лесбіянка

 Під час світського прийому у Беверлі Хіллс американська актриса Джоді Фостер вперше публічно повідомила про те, що вона лесбіянка. 44-річна кінозірка і мати двох синів також подякувала за багаторічну підтримку "мою прекрасну Сідні" - продюсера Сідні Бернард.

Бернард і Фостер познайомилися на зйомках драми Sommersby (Соммерсбі) у 1993 році. Відтоді вони живуть разом і удвох виховують синів актриси

Досі Джоді Фостер відмовлялася повідомляти пресі будь-які  відомості про своє особисте життя. Зокрема, таємницею залишається ім"я батька дітей актриси: 9-річного Чарльза Бернарда Фостера і 6-річного Кіта Бернарда Фостера.

Є не підтверджена інформація про те, що батьком дітей Фостер є старий приятель актриси по Йєльському університету, відкритий гомосексуаліст. Проте Джоді Фостер ніколи не коментувала ці чутки.

Джоді Фостер - дворазова володарка премії Оскар за ролі у картинах Мовчання ягнят і Обвинувачені. Джоді Фостер стала першою в історії Голлівуду володаркою двох Оскарів серед акторів, що не досягли 30 років, пише газета The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Джоді Фостер публічно заявила, що вона лесбіянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути