Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 19:12

Джанет Джексон отримала нагороду від геїв (ФОТО)

 
Сестра Майкла Джексона Джанет Джексон отримала нагороду за внесок в життя гомосексуалістів. На 19-ій церемонії GLAAD (Альянс геїв і лесбіянок проти дискримінації) співачці вручили нагороду Vanguard (Авангард) Award.

Захід, що відбувся в театрі Kodak в Лос-Анджелесі, вела відома американська телеведуча-лесбіянка Елен Дедженерес, повідомляє smh.

Приймаючи нагороду Джанет сказала: "Я була вражена, коли дізналася, що мене хочуть нагородити. Просто за мою роботу із боротьбі з СНІДом і за підтримку гей-спільнот через мою творчість. Я дуже вдячна".

Джанет завжди відстоювала права геїв і присвятила свою пісню Together Again близькому другу, який помер від СНІДу. "В молодості моя мати, яка була релігійною людиною, часто запрошувала додому інших підлітків, які займалися танцями. Як я зараз розумію, вони були геями. Вони всі називали її "мамою" і вона до всіх відносилася з любов"ю", - розповіла Джанет.

В минулі роки нагороду Vanguard Award отримували Шарліз Терон, Антоніо Бандерас, Лайза Мінеллі і Вупі Голдберг, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Джанет Джексон отримала нагороду від геїв (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути