понеділок, 17 грудня 2018 16:15

Джамала, Кардаш'ян, Міддлтон - хто з зірок став батьками цього року

Джамала, Кардаш'ян, Міддлтон - хто з зірок став батьками цього року
Голлівудські й українські родини також можуть похизуватися народженням малюків. Фото: FaceNews.ua

2018 рік став плідним для десятків зоряних родин. У Великобританії королівську сім'ю поповнили сестри Міддлтон, в Кенсінгтонському палаці про вагітність повідомила герцогиня Меган Маркл.

Голлівудські й українські родини також можуть похизуватися народженням малюків, передає "Канал 24".

15 січня у зірки реаліті-шоу Кім Кардаш'ян та її чоловіка репера Каньє Уеста народилася третя дитина завдяки сурогатній матері.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

North is always a mood 😂

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Молодша сестра Кім Кайлі Дженнер народила дівчинку від Тревіса Скотта 1 лютого.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Happy Thanksgiving 🖤

Публикация от Kylie (@kyliejenner)

19 березня у знаменитої італійської моделі К'яри Ферраньї і її чоловіка репера Fedez народився хлопчик Лео. Для подружжя це перша дитина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

We went shopping after my photoshoot ❤️ #LeoncinoMio

Публикация от Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Cпівачка Джамала народила первістка 27 березня. Свого сина разом з чоловіком Сеіт-Бекіром Сулеймановим назвали Емір-Рахман Сеїт-Бекір Ог'ли Сулейманов.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

lack of sleep =enough happiness😂😂😂 @s_bekir

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

12 квітня Хлої Кардаш'ян народила первістка – дівчинку Тру. Пологи зірки були передчасними. Причиною називають кадри, які з'явилися у ЗМІ. На них коханий зірки Трістан Томпсон зраджує Хлої Кардашян з працівницею стриптиз-клубу. На відео, опублікованому в мережі, видно, що баскетболіст розважався з незнайомками та палко цілував їх.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

This picture makes me smile seeing Trues beautiful face!! You are EVERYTHING to me sweet True ❣️ smile today! It's contagious 😁

Публикация от Khloé (@khloekardashian)

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон 23 квітня у приватній лікарні Святої Марії у місті Паддінгтон народила третю дитину від принца Вільяма – хлопчика Луї.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to announce that they have named their son Louis Arthur Charles. The baby will be known as His Royal Highness Prince Louis of Cambridge.

Публикация от Kensington Palace (@kensingtonroyal)

30 квітня українська ведуча Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий вдруге стали батьками. Телезірка народила дівчинку, яку назвали Поліною.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Обожнюю це фото за атмосферу, на ньому ми всі разом, вчотирьох❤️❤️❤️❤️. А взимку особливо хочется тепла та затишку, притулитися одне до одного та насолоджуватися часом ☺️. Можна подивитися якийсь фільм, або у нашому випадку скоріше мультик 🤪. Та ми з @andrii_dykyi тільки за 😂😂😂. Як круто, що у батьків є офіційні підстави подовжити дитинство! До речі, якщо у вас є улюблені стрічки для святкового настрою, діліться у коментарях, хочеться чогось особливого🎄🎅👇Знаю, ви абищо не порадите 😉 А бачите, що в нас на шиї? Це прикраси з гравіюванням від мого улюбленого срібного бренду @925_ua І спеціально до новорічних свят вони створили нові прикраси, гортайте 👉 та подивіться які вони гарні 😍 Чудовий варіант подарунку близьким до ялинки, ще й такий особливий ✨#дикасімейка #скороновийрік Фото @tatyana_kizeeva 💞

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Супермодель та "ангел" Victoria's Secret Міранда Керр 7 травня народила хлопчика, на ім'я Харт, від Евана Шпігеля. Для моделі це друга дитина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

@stellarmag 📸 by @ninomunoz

Публикация от Miranda (@mirandakerr)

Співачка Світлана Лобода народила доньку 24 травня в Медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі, США. Це вже друга дитина співачки.

Український хореограф та учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко вперше стала мамою – вона народила хлопчика Олексія 9 червня.

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія народила хлопчика від чоловіка Хосе Антоніо Бастона 19 червня в одній із клінік Лос-Анджелеса. Малюка назвали Сантьяго.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

I think I found our next director @blackishabc! #BabyBaston

Публикация от Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Телеведучий Тімур Мірошниченко вперше став батьком. Пологи його дружини відбулись 18 червня. Новонароджену дівчинку назвали Мією.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сьогодні мав вільну від роботи першу половину дня. Здається, вперше за місяць із гаком! 🤯 Моталися з @_Inna_mi_ та #МиМиТимуровна по місту, бо справ накопичилось дуже багато... 🐝 І вже Софійську готують до різдвяних свят ❄️, вітрини магазинів починають виблискувати новорічними вогниками 💡 і подекуди з'являються перші ялинки! 🎄 І в місті зараз дуже красиво, бо сніг ще не встиг забруднитися та затвердіти! ☃️ І хоча б на якусь мить, але відчув новорічний настрій! Ловіть і ви його! Бо ж свята пролетять і не помітите! 🥳 А ще вчора Святий Миколай 🎅 на відкритті своєї резиденції у Львові сказав: "Приділяйте більше уваги своїм дітям, бо батьківське тепло - то найцінніше"! 🥰 . . . #дочьартиста #инкинмуж #святонаближається #InTimFamily #christmas #newyearvibes #ведущийнапраздник #ведущийнановыйгод #тімурмірошниченко #ведучий #ведущийнакорпоратив #ведущийнамероприятие #ведущийнасвадьбу #ведущийнацеремонию #тимурмирошниченко #timurmiroshnychenko

Публикация от Timur Miroshnychenko (@timur.miroshnychenko)

Супермодель та зірка подіуму Victoria's Secret Кендіс Сванепул народила другого сина від Германна Ніколі 19 червня. Зіркова пара назвала хлопчика Арієль.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ariel 🤱🏼

Публикация от Candice Swanepoel (@angelcandices)

Реперка Cardi B та її чоловік, репер Offset, з яким вони згодом вирішили розлучитися, вперше стали батьками. Артистка народила дівчинку, яку назвали Калчер Карі Сефас, 10 липня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

My arm really hurting thoo

Публикация от CARDIVENOM (@iamcardib)

Українська гімнастка, тренер олімпійської збірної з художньої гімнастики Іріша Блохіна 18 липня стала вдруге мамою.

"Ангел" Victoria's Secret Шанель Іман народила первістка 10 серпня. У 27 років Іман стала мамою дівчинки, яку назвала Келі Клей Шепард.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Motherhood is the best reward. I will forever give you my all Cali 📸 @annegeddesofficial

Публикация от Chanel Iman (@chaneliman)

Українська співачка Світлана Тарабарова народила первістка – хлопчика Івана 9 вересня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

⠀ Важкий видався тиждень , багато знімальних днів , декілька концертів та інтерв`ю про альбом "23:25" - та мені було в кайф, Іван був поряд - допомагав мамі ❤️ P.S.: і нарешті в нас є декілька фото , де мама не в халаті 😂🤦‍♀️ ⠀ Всім тепла 🙌Чекаємо на ваші ❤️ у коментах , бо фото заряджає на любов ❤️😍 ⠀ #TARABAROVA #тарабарова #світла_сторона_музики #svitlovtobi #brandbytarabarova #mylove #mother #son

Публикация от @ tarabarova

Прославилася своїми пологами модель Слік Вудс. Під час показу Savagex Fenty відомої співачки Ріанни вагітна дівчина вийшла на подіум і тоді у неї розпочалися перейми.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Slick the ruler ft. Lil nose

Публикация от @ slickwoods

Голлівудська кіноактриса Кейт Хадсон цього року народила третю дитину. Ронні Роуз Хадсон Фудзікава з'явилася на світ 2 жовтня.

Голлівудський актор Патрік Джей Адамс, який зіграв коханого Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори", вперше став батьком. Його дружина Троян Беллісаріо народила дівчинку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

"Sheep, like people, are ungovernable when hungry." - J GD F'ing MUIR!

Публикация от Patrick Adams (@halfadams)

Також сестра Кейт Міддлтон Піппа 15 жовтня вперше стала мамою – вона народила хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішна Єва Лонгорія у стильній сукні завітала на благодійну вечерю

Внучка легендарної акторки та княгині Грейс Келлі, принцеса Монако Шарлотта Казірагі народила сина 23 жовтня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#CharlotteCasiraghi #DimitriRassam and the kids 💕

Публикация от Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi)

Американська співачка та акторка Гіларі Дафф народила другу дитину. Дівчинка з'явилась на світ 25 жовтня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Night night world ✌🏻✨

Публикация от Hilary Duff (@hilaryduff)

Кейт Аптон вперше стала мамою. Народила доньку 7 листопада. Дівчинку назвали Женев'євою.

30 листопада у сім'ї Едді Мерфі також сталося поповнення. Австралійська модель Пейдж Батчер народила актору сина. Для Едді ця дитина стала десятою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#EddieMurphy, 57, and fiancée #PaigeButcher, 39, welcome their second child together, a son named Max - bringing him to a total of 10 kids 😱 www.honeygerman.com

Публикация от Honey German (@iamhoneygerman)

Цього року також співачка і телеведуча Регіна Тодоренко вперше стала мамою. Хлопчик з'явився на світ 5 грудня.

Українська телеведуча Валентина Хамайко 5 грудня вчетверте стала мамою. У знаменитості народився син. Пологи зірки тривали 25 хв.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Щойно з УЗД....37 тижнів! І це вже майже фініш...Які ознаки? 🤰🏻Живіть опустився десь 2 тижні тому...і як наслідок вже немає печії...плід менше тисне на шлунок. 🤰🏻голівка дитина лежить дуже низько...я це вже вмію відчувати, а УЗД сьогодні підтвердило. 🤰🏻моя вага вже не збільшується... 🤰🏻об'єм живота почав зменшуватись: був 103см, а зараз вже 101см. Про те що живіт перед пологами зменшується я сьогодні почула вперше, на консультації у свого лікаря @svetlanalupich в @leleka_clinic. Ось так...вік живи - вік вчися)) Звичайно малюк сам вирішує коли до нас приходити і у нього наразі є офіційних 4 тижні...у мене ж 2 тижні. Я, як мама, маю бути готовою раніше)). А поки буду в режимі очікування і щодня постити красиві "вагітні рфото" Сьогодні це @aleksandra_matusenko . Знахідка для 🤰🏻...Саша не лише фотографує, а ще й має колекцію спеціального одягу для нас, пузатиків)) Make up @nata_niss ❣️ і звичайно ж моя підтримка @tattyboginich 💕 #валентинахамайко #1plus1 #сніданоквихідний #моя4вагітність #pregnancyphoto

Публикация от Валентина Хамайко (@valentinakhamaiko)

Кейт Міддлтон та її донька Шарлотта дивували місцевих жителів Лондона, коли завітали в паб The Phoenix. Мама з донькою завітали до закладу, щоб скористатися вбиральнею.

Зараз ви читаєте новину «Джамала, Кардаш'ян, Міддлтон - хто з зірок став батьками цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути