Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2010 14:14

Двоє киян перетворили дачу на підпільну нарколабораторію

Двоє киян перетворили дачу на підпільну нарколабораторію

У Київській області співробітники СБУ викрили і припинили протиправну діяльність зловмисників, які незаконно виготовляли і збували психотропні речовини (амфетамін).

Як повідомили в прес-центрі СБУ, у фіналі спецоперації, проведеної СБУ спільно з Департаментом боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України, затримано двох жителів Києва - організаторів підпільної нарколабораторії. Підозрюваних затримали вночі на автотрасі недалеко від Обухова Київської області. Вони якраз везли в столицю на реалізацію чергову партію виготовленого амфетаміну.

Встановлено, що у серпні 26-річні зловмисники створили лабораторію з синтезу хімічних речовин. Підпільне виробництво розташовувалося на приватній дачі в одному з сіл Київської області. Необхідні реактиви і компоненти для виготовлення психотропної речовини вони купували через інтернет і в комерційних структурах.

Під час огляду автомобільного транспорту і приватного будинку правоохоронні органи виявили і вилучили майже 300 г амфетаміну, прекурсори і лабораторне обладнання, передає УНІАН.

За матеріалами СБУ слідчими міліції порушено кримінальну справу.

Як повідомлялось, 46-річний мешканець Солом'янського району міста Києва торгував наркотиками через балкон. Він фасував дози опія в пакети і спускав їх вниз на мотузці. Гроші та їжу від клієнтів отримував так само - через мотузку.
Зараз ви читаєте новину «Двоє киян перетворили дачу на підпільну нарколабораторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути