понеділок, 18 січня 2010 09:56

Двадцять смертників атакували президентський палац в Кабулі

Двадцять смертників атакували президентський палац в Кабулі

В центрі Кабула йде перестрілка між терористами і урядовими військами. Бойовики "Талібану" атакували укріплений комплекс урядових будівель в центрі Кабула, а також готель Serena, де проживають представники західних держав, пише Associated Press.

За словами прес-секретаря руху "Талібан" Забіхулли Муджахида, близько двадцяти террористов-смертників прорвалися на територію урядового кварталу і почали перестрілку з афганськими силами безпеки. Інформації про жертви поки не поступало.

Очевидці говорять про те, що чули звуки стрілянини і вибухи. Як повідомляє Associated Press, посилаючись на заяву представників афганської влади, один з бойовиків підірвав себебіля президентського палацу.

Наголошується, що напад талібів відбувся через день після того, як президент країни Хамід Карзай заявив про свій намір вступити в переговори з "Талібаном", що домовитися про мир.

Lenta.ru, Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Двадцять смертників атакували президентський палац в Кабулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути