вівторок, 17 листопада 2009 15:29

Дружина заступника мера Вишневого побилася в суді з оператором

Дружина заступника мера Вишневого побилася в суді з оператором

Києво-Святошинський районний суд продовжив на два місця термін утримання під вартою першого заступника міського голови Вишневого Володимира Стужука, якому висунуто звинувачення в хабарництві.

На судовому засіданні 16 листопада було зачитано клопотання 12 депутатів міської ради Вишневого та кількох посадових осіб виконавчого комітету Вишневого про взяття Стужука на поруки.

У клопотанні, зокрема, зазначається, що "Володимир Стужук за роки роботи у Вишневому зарекомендував себе високопрофесійним менеджером, завдяки йому у власність територіальної громади передано чимало квартир, він долучився до введення в експлуатацію двох цифрових телефонних станцій і сприяв розвитку підприємництва у Вишневому".

Автори звернення також просили обрати звинуваченому інший запобіжний захід, оскільки на його утриманні перебувають мати, брат і дочка.

Депутат міської ради Вишневого Андрій Куць повідомив, що 12 депутатів, які поставили свої підписи під клопотанням про звільнення Стужука, якраз і голосували за виділення вказаної ділянки.

Під час судового засідання сталася бійка: дружина Стужука Ольга намагалася перешкоджати роботі оператора місцевої незалежної телестудії "Регіон" Андрія Лося й розбила йому окуляри.

За словами Куця, місто Вишневе сьогодні фактично не має керівництва: в.о. міського голови Анатолій Гошко перебуває на лікарняному (госпіталізований), першого заступника Стужука утримують під вартою, посада секретаря міської ради вакантна, виконком не має кворуму, а депутати протягом двох місяців не можуть зібратися на сесію.

17 вересня Стужука було затримано при отриманні ним хабара в розмірі 2,5 млн грн. Це мало бути першою частиною хабара - він вимагав майже 5 млн грн у підприємця за виділення під будівництво комерційного центру 10 гектарів міської землі. 21 вересня суд обрав як запобіжних захід утримання Стужука під арештом протягом двох місяців.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Дружина заступника мера Вишневого побилася в суді з оператором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути