пʼятниця, 24 квітня 2009 09:21

Дружина Обами більше часу приділяє цуценяті, ніж дітям (ФОТО)

 

Перша леді США Мішель Обама проводить більшу частину часу, вигулюючи і тренуючи щеня Бо, яке з"явилося в сім"ї президента тиждень тому. Про це вона розповіла на зустрічі в Білому домі з дітьми, чиї батьки працюють в апараті президента.

Такі дні під гаслом "Візьми свою дитину на роботу" традиційно проводяться в Білому домі, щоб підростаюче покоління змогло трохи краще дізнатися про ту роботу, якою займаються їхні батьки.

У нинішньому році в традиційному заході взяли участь десятки дітей і внуків членів уряду, включаючи потомство віце-президента Джозефа Байдена.

Відповідаючи на питання маленьких гостей, Мішель Обама розповіла, що у щеняти "просто божевільний характер", додавши, що це і не дивно, оскільки йому всього шість місяців.

За її словами, енергійний песик породи португальський водолаз любить гратися, бігаючи по всьому будинку. Одна з його головних забав, за словами дружини Барака Обами, - хапати за ноги.

Чотириногий мешканець Білого дому став подарунком президента своїм дочкам - десятирічній Малії і семирічній Саші. Під час виборчої кампанії він публічно пообіцяв їм придбати цуценя після того, як вступить на посаду президента.

"Перший пес" Америки був дарований сім"ї Обами сенатором-демократом Едвардом Кеннеді, у якого живуть декілька португальських водолазів.

За матеріалами: ІТАР-ТАРС, NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Обами більше часу приділяє цуценяті, ніж дітям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути