середа, 04 серпня 2021 13:15

"Довела бюрократія": ветеран, який погрожував підірвати Кабмін, має пухлину

"Довела бюрократія": ветеран, який погрожував підірвати Кабмін, має пухлину
В "Айдар" Володимир Прохнич прийшов на початку війни в 2014 році, був у гарячих точках того часу, служив сапером. Фото: "Цензор.НЕТ"

Ексбоєць "Айдару" Володимир Прохнич, який погрожував підірвати гранату в Кабміні, має серйозні проблеми зі здоров'ям. Про це "Цензор.НЕТ" розповіла Андріана Сусак, ветеранка батальйону.

Наголосила, що чоловік благонадійний, спокійний боєць. В "Айдар" він прийшов на початку війни 2014 року, був у гарячих точках того часу, служив сапером. Як розповіла ветеранка, у Прохнича серйозні проблеми зі здоров'ям - пухлина, "безумовно, немає алко- чи наркозалежності".

"Його довела бюрократія", - заявила дівчина.

Побратими вже шукають адвоката для Володимира Прохнича.

Як повідомили в поліції, ветеран не висував жодних вимог. Голова Національної поліції Ігор Клименко на брифінгу під будівлею уряду зазначив, що чоловікові загрожує до 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідера ГО Киви підозрюють у хуліганстві та побитті людини

"Говорив, що його просто дістало життя", - заявив керівник Нацполіції.

"Він буде підозрюваним, прокуратура ухвалить щодо нього рішення. У нього в руках була граната, бойова, яка могла завдати шкоди й людям, і державній будівлі. Ми займаємося розслідуванням цієї справи, однозначно, скоєно злочин. Кримінальне провадження буде відкрите за чотирма статтями, одна з них - найтяжча - захоплення заручників, до 15 років", - сказав голова Нацполіції.

Клименко додав: "Серйозна справа. Ніхто не має права порушувати закон, брати заручників, погрожувати зброєю чи боєприпасами".

4 серпня близько 10:00 до будівлі КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув із кишені предмет, схожий на вибуховий пристрій. Погрожував його підірвати. На місце з'їхалися спецпризначенці та вибухотехніки. Поліція вела переговори з чоловіком. Людей з будівлі не евакуювали. О 13:00 має відбутися засідання уряду. Поки що інформація про його перенесення не надходила.

Зараз ви читаєте новину «"Довела бюрократія": ветеран, який погрожував підірвати Кабмін, має пухлину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути