четвер, 24 грудня 2009 17:20

Дошкільнята зґвалтували трирічну дівчинку

Дошкільнята зґвалтували трирічну дівчинку

Поліція Південно-Африканської Республіки затримала трьох хлопчиків у віці від 5 до 7 років, яких підозрюють в груповому зґвалтуванні трирічної дівчинки. Вік ймовірних насильників настільки малий, що їх навіть не можна взяти під варту.

Поліцейські вимушені були відпустити хлопчиків відразу після затримання, так що зараз вони проводять час в колі сім"ї, біля домашнього вогнища. Страшний і безпрецедентний злочин здійснений минулої неділі в поселенні Нгамакве, розташованому неподалік від міста Баттеруорт, пише газета The Weekend Post з посиланням на капітана поліції ДжексонаМанату.

За попередніми даними, до трагедії призвело те, що дівчинку залишили під опікою підлітка, а дорослих поряд не було. Мати потерпілої відправилась на похорон, а дочку залишила під наглядом сусідського хлопчика.

Повернувшись додому, жінка дізналась, що над її чадом учинили наругу.

За словами капітана поліції Джексона Манати, підозрювані не планували злочин заздалегідь. Більш того, в справі фігурує ще і 10-річний хлопчик, який підбурював молодших дітей до сексуального насильства. Проте поки знайти його не вдалося.

Між тим медики вже підтвердили наявність у дівчинки пошкоджень, характерних для сексуального насильства.

Вік як насильників, так і їхньої жертви настільки малий, що вони опинилися практично в рівній ситуації з погляду нанесеної їм психологічної травми. Тепер їм всім потрібно проходити курс реабілітації, щоб уникнути прояву негативних наслідків душевної травми в майбутньому, вважає психіатр Конрад ван Штаден.

Особливо це стосується дівчинки, яку тепер можуть переслідувати страхи, що породжують депресивний стан.

"Це все відбувається в результаті невиконання батьками своїх обов"язків", - підсумував Штаден.

У поліції поки не можуть сказати, чи будуть ймовірні неповнолітні насильники притягуватися до кримінальної відповідальності. Проте вже зараз ясно, що навіть заарештувати їх немає ніякої законної можливості через їхній юний вік, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Дошкільнята зґвалтували трирічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути