Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 17:17

Дочка Путіна вперше показалася на людях (ФОТО)

 
У Інтернеті опубліковано фото однієї з дорослих дочок Володимира Путіна, Марії Путіної 1985 р.н. Автором сенсації є власник on-line щоденника "Ідіот"".

Запис опублікований в середу, 21 травня, в 12:52.

Фотографія є першим знімком повнолітньої старшої дочки Путіна.

Нагадаємо, що особисте життя екс-президента РФ і членів його сім"ї є в цій країні забороненою темою для публічних дискусії і матеріалів друку.

Дочок Путіна ніхто не знає в обличчя. На вулиці вони не з"являються без охорони. Марію і Катерину (1986 р. н.) Путіних Росія і весь світ бачили всього один раз - в невеликій книзі про їх батька, що вийшла кілька років тому. На знімках видно біляве дівча з бантами на голові. На вигляд їм там ним не більше пяти-шести років.

Вперше вони мигцем з"явилися на людях літом 2004 року, під час складання вступних іспитів в Санкт-петербурзький державний університет. У червні всі викладачі СПДУ отримали строгу вказівку: не говорити про дочок Путіна ні слова.

За повідомленнями пітерської преси з того часу жодна з дочок Володимира Володимировича так і не з"явилася в стінах університету.

Марія Путина була зарахована на денне відділення біолого-грунтового факультету СПГУ.

Після цього газета The International Herald Tribune написала про те, що дочка Путіна вийшла заміж на грецькому острові Санторін 11 червня 2005 року.

Церемонія одруження нібито пройшла в православному соборі в місті Фірі.

Молодша дочка Путіна - Катерина - за словами незалежного російського політолога Станіслава Білковського постійного проживає в Мюнхені (Німеччина), повідомляє Рупор.інфо

Зараз ви читаєте новину «Дочка Путіна вперше показалася на людях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути