середа, 29 жовтня 2008 12:11

Донька Тимошенко відкриє в Києві італійський VIP-ресторан

Донька Тимошенко відкриє в Києві італійський VIP-ресторан
У Києві після Нового року відкриється ресторан дочки Прем"єр-міністра України Євгенії Тимошенко і її чоловіка Шона Карра. Це буде один із закладів мережі італійських ресторанів Ciro"sPomodoro, що має філії в Лондоні, Дубає, Афінах, Бухаресті, Кувейті, Абу-Дабі.

За інформацією низки ЗМІ, власник мережі Кіро Орсіні зазначив, що інвестування ресторану здійснює він і подружжя Карр-Тимошенко. Ідея відкриття закладу в Києві, за його словами, зародилася спонтанно.

Відвідувачам ресторану подаватимуть італійські страви - піци, пасти, м"ясо, страви з морепродуктів. "І, як і решта моїх ресторанів, він не буде дуже дорогим", - додав бізнесмен. В той же час, ходять чутки, що заклад буде розрахований на зоряну публіку.

Ресторан розташується у центрі Києві в приміщенні площею більше 100 кв.м. Там будуть три зали і кухня. По залах розставлять довгі дерев"яні столи, високі стільці і червоні дивани. Кожен із залів буде орієнтований на різну публіку.

Наприклад, можна буде посидіти в тихій кімнаті зі спокійною музикою, послухати рок-концерт або подивитися футбол. Для особливих клієнтів буде і VIP-кімната, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко відкриє в Києві італійський VIP-ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути