понеділок, 07 грудня 2009 09:52

Для розслідування трагічного ДТП на Вінниччині створено 2 комісії

 

Уряд створив комісію з розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди у Вінницькій області, що сталася 5 грудня і в результаті якої загинули 10 людей.

Про це повідомили в прес-службі Кабміну.

Комісію очолив заступник міністра транспорту і зв"язку - голова Державної адміністрації автомобільного транспорту Петро Кравчук, його заступником призначено начальника Державної автомобільної інспекції Сергія Коломійця.

Міністерство транспорту та зв"язку також створило комісію з розслідування причин цієї ДТП. Головою комісії призначено начальника Головної державної інспекції на автомобільному транспорті Юрія Майбороду.

5 грудня близько 21:30 поблизу сіла Райгород Немирівського району, на автодорозі "Львів - Кіровоград – Знам"янка", мікроавтобус Volkswagen, що перевозив 11 пасажирів, зіткнувся з причепом вантажівки МАN, який від"єднався від неї і виїхав на смугу стрічного руху.

У результаті ДТП загинули 10 людей, з них 1 людина померла в лікарні, ще 2-ох з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовано.

У повідомленні Міністерства транспорту та зв"язку наголошується, що вантажний автомобіль MAN-19.403 належить ПП "Савчук Р.В." (Чернівецька область), має ліцензію і ліцензійну картку, а вантажний-пасажирський автобус Volkswagen Transporter належить приватній особі, ліцензія відсутня.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Для розслідування трагічного ДТП на Вінниччині створено 2 комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути