Ексклюзиви
середа, 26 серпня 2009 12:54

Для американського пенсіонера два долари перетворилися на 260 млн

Для американського пенсіонера два долари перетворилися на 260 млн

Пенсіонер зі штату Південна Кароліна Соломон Джексон-молодший виграв 260 мільйонів доларів в лотерею Powerball.

"Перший раз в житті я хочу попросити ущипнути мене, щоб я зрозумів, що не сплю", - заявив Джексон-молодший, коли його офіційно оголосили переможцем лотереї. Про власника виграшу поки відомо лише, що він все життя прожив в Південній Кароліні і до виходу на пенсію в 2000 році працював держслужбовцем. За словами самого Джексона-молодшого, він одружений і його сім"я складається з 10 осіб. Вік і кількість своїх дітей переможець лотереї уточнювати не став.

Власник виграшу поки не став повідомляти, чи планує він забрати відразу 129 мільйонів доларів і заплатити податок в 88 мільйонів доларів, або вважає за краще отримати 260 мільйонів частинами протягом тридцяти років.

Джекпот в 260 мільйонів доларів, власником якого став пенсіонер, - найбільший за всю історію проведення лотереї Powerball в Південній Кароліні. Квиток, що став для нього щасливим, Джексон-молодший придбав за два долари на автозаправці. Його шанси на виграш, за оцінками організаторів лотереї, складали 1 до 195 мільйонів.

Лотерея Powerball проводиться в 30 штатах, окрузі Колумбія та на американській частині Віргінських островів. У червні 2009 року 23-річний фермер зі штату Південна Дакота виграв в цю лотерею 232 мільйони доларів. У вересні 2008 року жителю Нью-Мексико, який купив квиток Powerball, дістався джекпот в 206,9 мільйона доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Для американського пенсіонера два долари перетворилися на 260 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути