пʼятниця, 29 січня 2010 13:10

Для 120 людей концерт Metallica закінчився арештом

Для 120 людей концерт Metallica закінчився арештом

Принаймні 120 осіб було заарештовано в результаті масових безладів на концерті американського рок-гурту Metallica в столиці Чилі Сантьяго.

Інцидент стався ще 26 січня, проте широкого розголосу отримав лише зараз. Шоу колективу на місцевому іподромі Club Hipico зібрало 50 тисяч людей. Багато глядачів спробували прорвати загороду і проникнути на концерт без вхідного квитка. У зв"язку з цим поліції довелося застосувати силу і розігнати натовп брандспойнтами. У зіткненнях з фанатами постраждав один поліцейський.

Заарештованим були пред"явлені звинувачення в порушенні громадського порядку, а також зберіганні наркотиків і знаходженні в громадському місці в нетверезому стані.

Світовий тур, в рамках якого Metallica виступила в Сантьяго, проходить на підтримку останнього альбому колективу "Death Magnetic", що вийшов ще у вересні 2008 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Для 120 людей концерт Metallica закінчився арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути