середа, 21 лютого 2018 03:21

Дівчина прикинулася вагітною і виманювала у хлопця гроші

Дівчина прикинулася вагітною і виманювала у хлопця гроші
Хлопець віддав 8 тис. Грн "вагітної" шахрайці. Фото: allWomens

У Херсонській області дівчина 9 місяців прикидалася вагітною, щоб виманити гроші у хлопця.

Хлопець поїхав на заробітки за кордон, після чого йому зателефонувала 18-річна дівчина, з якою він перебував у відносинах. Кохана заявила, що вагітна і попросила 2 тисячі гривень на аборт. Коли ж вона отримала гроші, заявила, що передумала і хоче залишити дитину. Дівчина постійно вимагала висилати їй гроші на лікування. Хлопець перевів їй 8 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону на своїй сторінці в Facebook.

Періодично вона посилала йому фото нібито її УЗД. Обдурений продовжував надсилати їй гроші. А через 9 місяців вона повідомила, що народила сина і їй знову потрібні кошти.

Молодий чоловік сказав, що скоро приїде і привезе гроші на подальше життя, а сам подзвонив своїй знайомій і попросив провідати породіллю і малюка. Однак, та заявила, що дівчина ніколи не була вагітною і весь час гуляла з іншими чоловіками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік облив бензином вагітну дружину і підпалив

Сама ж шахрайка пояснила, що терміново потребувала грошей, тому придумала історію з вагітністю. Гроші вже колишнього хлопця вона витратила на власні потреби.

В цілому вона виманила у хлопця 15 тисяч гривень.

"Поліція відкрила кримінальні провадження у ч.1,2 ст.190 Кримінального кодексу України" Шахрайство ". Дівчині може загрожувати штраф, виправні роботи, обмеження волі до 5 років або позбавлення волі до 3 років", - повідомив начальник місцевого відділення поліції Сергій Леона.

18-річний водій скалічив вагітну жінку. Водій на автомобілі Kia Sportage збив пішохода, повідомили правоохоронці. За свідченням водія, жінка перебігала дорогу на червоне світло. У потерпілої серйозні забої голови і ребер, вона втратила свідомість.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина прикинулася вагітною і виманювала у хлопця гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути