четвер, 28 січня 2016 23:56

Діти Донбасу шокували вчителів малюнками
5

Вчителі однієї з шкіл Донецької області показали шокуючі малюнки своїх учнів. Про це повідомив координатор групи "СтопТеррор", громадський діяч Семен Кабакаєв на сторінці в Facebook.

"Керівництво місцевого відділу освіти збиралося показати на виставці дитячої творчості дані роботи, щоб весь цивілізований світ побачив до якого стану довели українських дітей своєю пропагандою "кремлівські виродки" і втрутився в цю нову форму геноциду", - розповів Кабакаєв.

За словами активіста, це ніщо інше, як зомбування.

"Коли вперше подивився на ці малюнки мене в мить охопило почуття жалю і гніву. Я жахнувся від побаченого - вдовбування в голови дітей ідей "Русского мира", з усіма його людиноненависницькими ідеями, як расизм, гомофобія, агресивна віронетерпимість просто покалічило їх психіку. Ясно, що малюнки дітей, які пережили бойові дії, будуть просякнуті страхом і тривогою. Тільки от образи спалених людей з нетрадиційною орієнтацією і різні расистські варіації точно не дитячі", - зазначив він.

Кремлевская машина пропаганды-жертвой стали детиНи для кого не тайна, что военная интервенция РФ сопровождалась беспрец...

Опубліковано Semen Kabakaev 28 січня 2016 р.
Зараз ви читаєте новину «Діти Донбасу шокували вчителів малюнками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути