пʼятниця, 20 січня 2012 12:51

Депутат облради подарувала ноутбуки обдарованим дітям

17 січня у Вінницькому кінотеатрі імені Коцюбинського відбулась урочиста церемонія нагородження учасників конкурсу „Я заслуговую подарунок на Різдво, тому що...", ініціатором якого виступила депутат обласної ради Наталія Гетце. Всі учасники змагань отримали подарунки.

У категорії твір-роздум перемогла першокласниця школи №7 Катерина Жамба. Найкращий вірш написала учениця школи №7, Олександра-Марія Ільницька.

Найбільше голосів віддали за малюнок 6-річного Богдана Нагорняка зі школи №29. Усім переможцям вручили ноутбуки. Решті фіналістів подарували мобільні телефони, фотоапарати та MP3-плеєри.

"Дуже люблю дітей, а особливо дітей активних та кмітливих. Своєю роботою та досягненнями вони надихають і мене на нові звершення. Перш за все мені хочеться дати можливість для розвитку талантів, щоб кожен міг відкрити в собі нові сторони, нові істини, – зазначила організатор та меценат конкурсу", – каже Наталія Гетце.

Окрім всіх конкурсантів на церемонію були запрошені діти з малозабезпечених сімей, які не брали участі в конкурсі.

Організатори вирішили, що вони заслуговують на різдвяний подарунок. Бо не отримують ні соціальної допомоги від держави, так як вона для них не передбачена законом. Усім їм вручили солодкі подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Депутат облради подарувала ноутбуки обдарованим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути