четвер, 06 червня 2019 17:55

День Журналіста: як топ-політики вітали четверту владу

День Журналіста: як топ-політики вітали четверту владу
Сьогодні в Україні відзначають День журналіста Фото: vgolos.com.ua

Президент України Володимир Зеленський подякував журналістам України за те, що не дають розслабитися.

Сьогодні в Україні відзначають День журналіста. Щорічне професійне свято 25 травня 1994 року було встановлене указом Президента України Леоніда Кравчука на підтримку ініціативи делегатів I Всеукраїнського з'їзду редакторів газет і журналів. За дату святкування визначено 6 червня - день прийняття 6 червня 1992 року Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

"У вас багато талантів. Але один я ціную понад усе: ви не даєте розслабитися. Змушуєте завжди тримати себе в тонусі. За це я вам дякую. Прошу одне: продовжуйте так і далі, не давайте спуску нікому – ні теперішнім, ні колишнім, ні майбутнім. Бо за вами має бути правда, лише правда і нічого, крім правди" - написав у Facebook президент України.

П'ятий президент України, голова української партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко назвав журналістів носіями правди, що воюють в інформаційній війні.

"Ніколи не зраджуйте собі і Україні, довіряйте лише фактам і не здавайтеся. Перемога буде за нами, і багато у чому вона залежить саме від вашої нелегкої та відповідальної роботи"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побажав акулам пера професійної удачі, цікавих співрозмовників і побільше хороших новин.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе розповіла, що самій довелося попрацювати кореспонденткою української служби BBC. Тому добре знає, наскільки важка праця репортера.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін записав відео-привітання, у якому признався, що роки у дипломатії і політиці принесли йому відчуття, що він теж трохи журналіст.

Перший заступник керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України Віктор Муженко розповів про свій різний досвід співраці із людьми цієї професії, і побажав далі виконувати свою місію – нести правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вадим Комаров провів у комі вже 25 днів

Народний депутат України Борислав Береза нагадав представникам "четвертої влади" про відповідальність, яку вони несуть перед українським народом.

Зараз ви читаєте новину «День Журналіста: як топ-політики вітали четверту владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути