пʼятниця, 30 вересня 2022 04:05

День янгола 30 вересня: сьогодні вітають власниць популярних імен
18

30 вересня у церкві шанують святих мучениць Віру, Надію, Любов та їхню матір Софію. А от їхні тезки нині відзначають іменини.

Gazeta.ua пропонує обрати для причетних душевне вітання та яскраву листівку.

Бажаю міцної віри у свої сили та в те, що все буде добре, світлої надії на краще майбутнє. Нехай любов наповнює серце і перемагає будь-які прояви негативу, живить і відновлює душевні сили. А мудрість буде допомагати в непростих життєвих обставинах і стійко долати будь-які труднощі. З Днем Віри, Надії, Любові та Софії!

***

Сьогодні іменини у чудових жінок – Віри, Надії, Любові та Софії. Ви – символ цнотливості, тепла і жіночності. Нехай ваші святі покровительки завжди оберігають вас від негараздів і поневірянь. Віра в диво осяває ваш шлях добрими вчинками, надія в серці не тьмяніє ні на мить, а любов буде відданою супутницею протягом усього життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні іменини святкує особливе чоловіче ім'я

***

Вітаю з Днем Віри, Надії, Любові та матері їх Софії! Бажаю впевнено йти вперед по життю, створюючи свій власний світ щастя і радості. Бажаю не залишати близьких в біді та не проявляти байдужості до навколишніх. Бажаю живити своє серце любов'ю і доброю надією. Бажаю нікому не дозволяти надломити віру у твоїй душі. І нехай кожна мить буде чарівною, а кожен день – прекрасним.

***

Вітаю тебе зі світлим святом! Нехай ніколи не проходить любов, завжди з тобою буде віра в краще, і навіть в найважчі моменти нехай не залишає тебе надія!

Яскраві листівки для іменинниць
Фото: bestgif.su
Яскраві листівки для іменинниць
Яскраві листівки для іменинниць
Яскраві листівки для іменинниць
Яскраві листівки для іменинниць

30 вересня щороку православні віряни шанують пам'ять мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Святі жили в Римі в часи царювання імператора Адріана (117-138 рр). Софія благочестива вдова. Ростила трьох доньок - Віру, Надію та Любов. Такі імена вони отримали на честь трьох головних християнських чеснот. Софія була глибоко віруючою християнкою, тому виховала дочок у любові до Бога і вчила не прив'язуватися до земних благ.

Зараз ви читаєте новину «День янгола 30 вересня: сьогодні вітають власниць популярних імен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути