середа, 28 квітня 2010 10:35

День незалежності в Україні відсвяткують по-скромному

День незалежності в Україні відсвяткують по-скромному

Президент України Віктор Янукович доручив підготувати проведення заходів з нагоди святкування 19-ти річчя незалежності України.

Відповідний указ, опублікований на офіційному сайті президента, глава держави підписав у вівторок, 27 квітня.

Згідно з документом, в десятиденний термін повинен бути визначений склад організаційного комітету з підготовки і святкування Дня незалежності, який очолює прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Організаційному комітету доручено в двомісячний термін затвердити план заходів щодо підготовки і святкування річниці незалежності.

Крім того, комітету належить організувати торжества в Києві і Севастополі, обласних, районних центрах, інших населених пунктах.

Міністерству оборони України, Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській і Севастопольській міськдержадміністраціям доручено забезпечити проведення 24 серпня святкових феєрверків в містах-героях Києві, Севастополі, Одесі, Керчі і обласних центрах.

23 серпня, в день державного прапора України, і 24 серпня, в день незалежності, намічені покладення квітів до пам'ятних знаків і пам'ятників видатним державним діячам.

На ці дні заплановані всеукраїнські і регіональні виставки досягнень у сфері економіки, утворення, науки, культури, проведення тематичних наукових конференцій, круглих столів і інших заходів.

Глава держави також доручив Кабміну підготувати і внести до тримісячного терміну пропозиції про підготовку і святкування в 2011 році 20-ої річниці незалежності України.

День незалежності України святкують кожного року 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «День незалежності в Україні відсвяткують по-скромному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути