Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2022 04:05

Сьогодні день ангела у чоловіків з популярними іменами

Сьогодні день ангела у чоловіків з популярними іменами
Сьогодні святкують Григор'їв день. Фото: pinterest.com

День Ангела сьогодні святкують чоловіки з іменами Олександр, Олексій, Василь, Григорій, Михайло, Петро, Семен.

Олександр з грецької означає "захисник", "чоловік". Він завжди досягає мети, легко стає керівником та лідером на роботі. Це справедливі люди, які відстоюють свої права. У спілкуванні з жінками Олександр уважний та любить говорити компліменти.

Ім'я Олексій походить від давньогрецького слова "алекс", що означає - "захищати". Ці чоловіки завжди тримають слово. Не люблять пусті балачки, а доводять усе на ділі. Олексій завжди прагне до досконалості. Досягає успіхів у будь-якій справі - виробництві, науці, спорті, бізнесі.

Ім'я Василь із давньогрецької означає "царський", "царствений". Це товариські люди, які з радістю проводитимуть час у компанії друзів за переглядом футболу чи хокею. Може конфліктувати з дружиною, щоб відстояти товаришів. Василь любить свою роботу і намагається бути першим у всьому. У стосунках із жінками проявляє лицарські якості та завжди виконує обіцянки. Зазвичай, приймають дружину із усіма недоліками.

Ім'я Григорій походить з грецької мови від слова "григоріо" та означає - "спати". Ці чоловіки чутливі та вразливі. З ними завжди приємно спілкуватися. Григорій не любить, коли ним командують, однак намагається вливатися у всі компанії. Може стати водієм, інженером, фотографом.

Ім'я Михайло походить від давньоєврейського імені Мікаель і означає "рівний", "подібний до Бога". Він любить пунктуальність та порядок у всьому. Має логічний склад розуму, швидко орієнтується у незнайомих обставинах. Михайло буде хорошим керівником або військовослужбовцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монах жив у пустелі та їв траву. Церковне свято 12 жовтня

Петро з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Семен з давньоєврейського означає "почутий Богом у молитві". Він добрий, м'який і незлобивий, допоможе у важку хвилину. Семени часто бувають обдаровані й талановиті. Вони працьовиті та цілеспрямовані. Вдало побудувати кар'єру можуть як лікарі, музиканти, інженери, адміністратори. Семен буде хорошим чоловіком, вправним господарем та вірним другом.

Привітання для іменинників:

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов'ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

***

Щоб Ваше здоров'я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде.

***

Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні день ангела у чоловіків з популярними іменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути