середа, 04 квітня 2018 15:00

Справу Бубенчика назвали дзеркалом абсурду, що коїться в країні

Автор: hromadske
  Справа майданівця Івана Бубенчика: затримання назвали дзеркалом абсурду
Справа майданівця Івана Бубенчика: затримання назвали дзеркалом абсурду

Дзеркалом абсурду, що коїться в державі, назвали затримання майданівця Івана Бубенчика за підозрою в убивстві "беркутівця" 20 лютого 2014 року. Тоді люди у формі масово розстрілювали протестувальників.

Такої думки громадський активіст, колишній керівник одеського відділення "Правого сектору" Сергій Стерненко.

"Незрозумілою є велика кількість здивувань з цього приводу. Всі ці обурення, ніби сталось щось, що не вписується в модель поведінки правлячої касти. Хіба хтось чекав чогось іншого від тих, хто російську агентуру тримає при владі. Має економічні зв'язки із агресором. Дає убивцям Небесної сотні опинитись на волі і не притягає до відповідальності нікого за диктаторські закони 16 січня? Це ті самі люди, що дозволяють нині Росії контролювати значну частину нашої економіки. Той самий глава держави, що у прифронтовому Маріуполі ходить до церкви країни-агресора. Хіба ви чекаєте від канібала, що він стане вегатаріанцем? Або від крокодила, що той вирве собі зуби і почне харчуватись бананами? Ні? Тоді навіщо чекати справедливості від тих, хто її знищує?", - написав у Facebook Сергій Стерненко.

Уся українська влада приведена на посади пострілами Бубенчика, вважає голова фонду "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко.

"Політичним наслідком гіпотетичного присуду Івану Бубенчику має стати одночасна відставка УСІЄЇ української влади - президента, прем'єр-міністра, Верховної Ради аж до районних держадміністрацій", - зазначив у Facebook Богдан Яременко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко вжив заходів щодо скандалу навколо справи Бубенчика

Поліція затримала волонтера та учасника Революції гідності Івана Бубенчика. Слідчі висунули затриманому підозру у скоєнні двох вбивств та замаху на життя "беркутівців" у 2014 році. Бубенчик приймав участь у розслідуванні вбивства правоохоронців під час акцій протесту взимку того ж року, однак тоді він ухилявся від співпраці зі слідством.

Зараз ви читаєте новину «Справу Бубенчика назвали дзеркалом абсурду, що коїться в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути