Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 13:37

Де проведуть новорічні канікули зірки шоу-бізнесу

Новорічні свята для зірок шоу-бізнесу пройдуть не тільки в роботі: як тільки завершаться корпоративи, вони відправляться на законні канікули. КП з"ясувала, де проведуть канікули російські знаменитості.

Микола Басков разом з друзями 1 січня відлітає до Індії. У Мумбаї тенор пересяде на теплохід і відправиться в морський круїз по Індійському океану. Його подорож продовжиться близько місяця. Приблизна вартість такого круїзу - від $ 58 тисяч.

Алла Пугачова збирається на гірськолижний курорт разом з Максимом Галкіним. Зараз друзі вибирають, куди їм краще поїхати: до Швейцарії або на французький курорт Куршевель.

Маша Распутіна теж проведе канікули в Швейцарії. Туди ж відправляється і Євгеній Плющенко. Спортсмен планує відвідати всі вечірки, які там проходитимуть.

Зірка "Льодовикового періоду", співачка Анна Семенович, як і минулого року, відпочине в Таїланді. У цій же країні планує повести час і балерина Анастасія Волочкова.

Солістка групи "Фабрика" Саті Казанова збирається провести перший тиждень січня в Пріельбрусі, куди вона поїде разом з колегою по групі Іриною Тонєвою.

Співачка і телеведуча Лоліта проведе свята в Арабських Еміратах. Вагітна другою дитиною Алсу зустріне Новий рік в Америці - на своїй віллі в Лос-Анджелесі.

Телеведуча Дана Борисов відлітає на Мальдіви. Причому молода мама бере в новорічну подорож і свою чотиримісячну дочечку Поліну. Як призналася Дана, це буде друга подорож дівчинки. Коли Поліні виповнилися два місяці, телеведуча разом з донечкою і чоловіком їздила відпочивати на Кіпр, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Де проведуть новорічні канікули зірки шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути