Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2023 22:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Ця війна надовго - командир "Азова" Редіс звернувся до українців

Ця війна надовго - командир "Азова" Редіс звернувся до українців
Від нас залежить, що ми робимо, щоб наблизити перемогу, сказав Денис Прокопенко. Фото: tsn.ua

Командир бригади Національної гвардії "Азов" Денис Прокопенко вважає, що війна буде тривати довго.

Він закликав усіх, хто не задіяний на службі у Силах оборони України, зробити свідомий вибір і поповнити ряди військових. Про це Прокопенко написав у Facebook.

"Ця війна надовго. Вона може тривати роками. Від нас залежить, що саме ми робимо щодня, аби наблизити нашу перемогу", - сказав воїн.

"Найкращі ліки від зневіри, паніки або апатії, викликаних роздумами про часові рамки цієї війни - активна залученість в історичні процеси, які відбуваються тут і зараз", - заявив Прокопенко.

Ми не знаємо точного дня, місяця чи року, коли ми переможемо і зможемо повернутись до наших родин, сказав командир "Азову".

"Але ми впевнені у тому, що скільки б не тривала війна, поруч із нами надійні побратими, в наших серцях любов до батьківщини, а в руках - зброя. І все це не дозволить нам відступити: ані сьогодні, ані через рік або десять років", - заявив Прокопенко.

"Ті, хто досі не задіяні на службі в Силах оборони України, мають зробити свідомий вибір: взяти до рук зброю, поповнивши ряди військових, або стати для армії надійним тилом, який працює на підтримку обороноздатності країни", - сказав воїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний сказав, якою має бути мобілізація

Будь які "перемир'я" або "домовленості" - будуть черговим тайм-аутом для ворога, з метою накопичити ресурси для подальшого наступу, сказав Прокопенко.

"Тому наша здатність у критичний момент мобілізувати всі необхідні ресурси та працювати на грані надцюлдських спроможностей, не має поступово переростати в байдужість та безініціативну стабільність", - заявив командир "Азову".

Про те, що війна триватиме довго, сказав раніше вокаліст гурту "Бумбокс", воїн Андрій Хливнюк.

Протягом минулої доби Сили оборони відбили атаки російських окупаційних військ на Куп'янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському і Запорізькому напрямках. На Мелітопольському напрямку українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «Ця війна надовго - командир "Азова" Редіс звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути