субота, 14 квітня 2012 14:18

Щоб втекти від нападника, дівчині треба оголити груди - спортсменка

Щоб втекти від нападника, дівчині треба оголити груди - спортсменка
Фото: Gazeta.ua

Майстер спорту з контактних єдиноборств Катерина Тарновська порадила, як захиститися від нападника. Найкраще — шокувати.

"Коли починають: "пацанчик, дай закурити", – варіант: "Хлопці, та не чіпайте мене", – не проходить. Говорити треба чемно, але твердо: "Вибачте, я б з радістю, але не маю". Краще уявити, що за тобою стоїть сотня озброєних чоловіків, – звучатиме впевненіше. Хлопці задумаються: може, ти мєнт, або син мєнта, або – зв'язки не знати які. Розраховують, що почнеш тікати. Треба бути або дуже добрим бігуном, або спочатку шокувати нападника. На вулиці переважно чіпляються пияки та наркомани, яким на дозу не вистачає. Або студенти, яким гормони в голову б'ють. Третя категорія – ті, кого називають "рагулями". Ще є професійні злодюжки й грабіжники", - зазначила спортсменка.

За її словами, найкращий спосіб шокувати для дівчини — оголити груди.

"Для дівчини хороший спосіб шокувати — оголити груди, піднявши футболку. Його очі зразу пливуть вниз, у цей час твоя нога летить йому в пах. Найкраща — раптова атака. Коли людина одягнута, то її найвразливіша частина тіла – ніс. Удар найліпше спрямовувати знизу. Б'єте в горло, щелепу, пах, нижче коліна, у стопу. Найефективніше бити основою або ребром долоні. Кулаком це роблять треновані спортсмени – хоча й у них кісточки тріскають. Варто затиснути в кулаку запальничку, хустинку, жмуток трави", - зауважила Тарновська.

Прочитати детальніше, що спортсменка радить, аби захиститися від нападника можна у журналі "Країна" № 14 (117) за 12 квітня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Щоб втекти від нападника, дівчині треба оголити груди - спортсменка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути