Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 09:32

Чому поцілунки набагато важливіші для жінок

Чому поцілунки набагато важливіші для жінок
Учені з університету Нью-Йорка опитали понад тисячу респондентів серед студентів і встановили, що для жінок поцілунки набагато важливіші, ніж для чоловіків.

Жінки використовують поцілунок як спосіб оцінити потенційного партнера, а потім за допомогою поцілунків перевіряють надійність відносин.

Чоловіки ж зі свого боку надають набагато менше значення поцілункам і використовують їх, щоб збільшити вірогідність сексу.

Опитування продемонструвало, що чоловіки набагато менш перебірливі, коли йде мова про те, з ким займатися сексом чи з ким цілуватися. Вони також готові займатися сексом, не цілуючись, або займатися сексом з кимось, хто їм не дуже подобається, або з кимось, хто погано цілується.

Для жінок же поцілунки є набагато важливішим механізмом, як продемонструвало опитування. У довгострокових відносинах жінки вважають поцілунки важливішими, ніж чоловіки. Жінки також вказали, що поцілунки залишаються істотною складовою взаємин. Чоловіки ж надають не дуже велике значення поцілункам у взаєминах і не вважають їх такою вже важливою складовою.

Також чоловіки і жінки, як виявилось, надають перевагу різним типам поцілунків. Чоловіки більше люблять вологі поцілунки, з дією язика.

Глен Вілсон, фахівець, який керував дослідженням, сказав, що поцілунки з часом перетворилися на істотну складову процесу залицяння. "Але факт залишається фактом. Жінки перебірливіші відносно потенційних партнерів, ніж чоловіки. Чоловіки готові, так би мовити, сіяти своє насіння, тоді як жінки обережніше і більш відповідально відносяться до наслідків", повідомляє МЕДАФАРМ ХОЛДИНГ.

Зараз ви читаєте новину «Чому поцілунки набагато важливіші для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути