Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2019 07:00

Чого не можна робити 14 серпня - астролог

Чого не можна робити 14 серпня - астролог
Саме час підбирати собі одяг. Куплені у цей день речі носитимуться довго і пасуватимуть. Фото: astrozodiac.net

14 серпня - день добрих справ і шляхетних вчинків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зав'язані у середу знайомства перетворяться з часом на щиру дружбу, - говорить астролог. - Саме час підбирати собі одяг. Куплені у цей день речі носитимуться довго і пасуватимуть. Люди навколо стають більш вразливими. Не варто критикувати і звинувачувати. Творіть добро. Дбайте про затишну атмосферу вдома. Поспішайте залагодити непорозуміння з родичами. Не налягайте на солодощі і спиртне. Їжа добре засвоюватиметься. Пізніше доведеться боротися із зайвими кілограмами".

Овен

Партнери очікують від вас не слів, а конкретних дій. Ваші розмови про зайнятість викличуть хвилю обурення. Не ухиляйтеся від домашніх обов'язків.

Телець

Будете у центрі уваги. Скористайтеся можливістю знайти нових приємних знайомих. На любовному фронті поки без змін. Зведіть до мінімуму фінансові операції. Перевіряйте здачу на ринку.

Близнюки

Краще менше заробити у цей день, але почуватися безпечно. Не беріть хабарів. Уникайте конфліктів із законом. Досить наражати себе на штрафні санкції. .

Рак

Проведіть ревізію своїх активів. Ви можете помітити недостачу. Деяка сума грошей піде на її покриття. Не створюйте заборгованостей.

Лев

Поява нової людини у вашому оточенні не віщує змін на краще. Незабаром від неї слід чекати неприємностей. Дбати про підвищення заробітку не час. Намагайтеся утримати існуючі фінансові позиції. Надайте матеріальну допомогу літнім людям.

Діва

Укладати ділові угоди не слід. Ваші партнери згодом переглядатимуть їхні умови. Оформлення спадку та заповітів відкладіть до наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська "дівчина Бонда" показала струнку фігуру в купальнику

Терези

Сподівання на прихід грошей виправдаються. Проте це буде досить скромна сума. Не робіть широких жестів на догоду друзям чи милим. Обмежте витрати.

Скорпіон

Відчуватиметься потреба у додаткових заробітках. Основний – не забезпечить достойного відпочинку вам і родині. Тож варто затриматися на роботі.

Стрілець

Не допускайте фінансового ризику. Ви самі собі можете спричинити великі збитки. Будьте вкрай обережні під час здійснення грошових операцій. Не купуйте лотерейних квитків.

Козеріг

Гроші надійдуть вчасно. Преміальних не буде. Добре вирахуйте витрати на тиждень. Не допускайте спонтанних покупок. Обмежте кількість спілкування протягом дня. Інакше ввечері ви не матимете бажання й сил піти на побачення.

Водолій

У вашій кишені не буде порожньо. Проте відмовлятися від підробітку не варто. Добре мати кілька джерел доходів.

Риби

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

Синоптик Наталка Діденко попередила жителів Києва про сильну грозу зі шквалами та градом.

Зараз ви читаєте новину «Чого не можна робити 14 серпня - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути