неділя, 09 квітня 2017 17:31

Чого чекати від погоди: почнуться дощі і потепління

Чого чекати від погоди: почнуться дощі і потепління
Дощі почнуться у вівторок. Фото: mors

На наступному тижні в Україні почнуться дощі.

Понеділок пройде без опадів. Очікується 11-17 градусів тепла. Найхолодніше буде на Сході - 14 градусів. У західних областях - 14-19. На півночі до 16 градусів тепла, на півдні до 14, повідомляє "112 канал".

У вівторок на Заході почнуться дощі. Там буде від 11 до 18 градусів тепла. На решті території країни ясно і тепло 14-18 градусів вище нуля.

У середу дощитиму у центрі і на сході України. Дощі почтуться в Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Черкаській та Кіровоградській областях. На Півдні дощі почнуться в Одеській і Миколаївській областях. На решті території без опадів. Темпаратура повітря від 11 до 15 градусів тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Великдень очікують дощі, а на травневі свята - спеку

У четвер дощі і грози повернуться на захід. Дощі йтимуть від Ужгорода до Житомира. Температура вдень в межах 11-15 градусів. На півночі, півдні, в центрі та на сході країни без опадів. Від 14 до 17 градусів тепла вдень.

У п'ятницю у західних областях очікуються дощі. Дощ очікується у Києві, Чернігівській та Сумській областях. На решті території України без опадів. Температура повітря 10-12 градусів тепла на заході країни і до 17 вище нуля на сході.

В Українському науково-дослідному метеорологічному інституті НАН України розповіли, що у квітні тривала суха погода змінюватиметься періодом дощів. А у першій половині травня буде спека до +30°С.

Зараз ви читаєте новину «Чого чекати від погоди: почнуться дощі і потепління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути