Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 16:58

Через корів користувачі мобільних телефонів лишились без зв'язку

Через корів користувачі мобільних телефонів лишились без зв'язку

Абоненти стільникового оператора Vodafone на півночі Англії більш ніж на тиждень залишились без стільникового зв'язку через те, що корови вивели з ладу мобільну антену-приймач, передає News & Star.

Аварія сталась поблизу міста Кокермут у графстві Камбрія. Тварини повалили паркан, який оточував стільникову вишку, і потрапили на прилегле поле, де перегризли кілька кабелів. У результаті мобільний зв'язок Vodafone в навколишніх містах і селах не працював більше тижня.

Представники Vodafone поклали провину за простій на телекомунікаційну компанію British Telecom, яка обслуговувала кабель. У British Telecom, в свою чергу, наголосили, що не могли приступити до ремонту, поки не буде полагоджений паркан навколо вежі. Наслідки аварії були повністю ліквідовані до п'ятої години ранку 21 вересня.

Це не перший випадок, коли телекомунікаційне обладнання виходить з ладу через тварин. Так, 2008 року зв'язок на Южно-Уральській залізниці відключився через те, що кабель пошкодили бобри.

Зараз ви читаєте новину «Через корів користувачі мобільних телефонів лишились без зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути