Ексклюзиви
понеділок, 18 вересня 2023 06:00

Чотири знаки, до яких липнутимуть гроші та слава – гороскоп на 18 вересня

Чотири знаки, до яких липнутимуть гроші та слава – гороскоп на 18 вересня
Тельці і Скорпіони, Леви і Водолії відчують себе королями ситуації. Фото: pixabay.com

18 вересня будьте креативними й ініціативними. Вдасться зрушити з мертвої точки справи, що гальмувалися на початку вересня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей тиждень годує рік, - говорить астрологиня. – Не витрачайте часу на дрібниці. Просто з понеділка активно беріться до роботи. Починається вдалий період для придбання телефонів, комп'ютерів і побутової техніки. Жвавіше йтиме торгівля. Проте з придбанням автівки бажано зачекати до середини жовтня. Щаститиме закоханим. Не зволікайте з пропозицією руки й серця. Не варто випробовувати терпіння партнерів. Через ревнощі руйнуватимуться стосунки. Тельці і Скорпіони, Леви і Водолії відчують себе королями ситуації. Життя цих чотирьох знаків неймовірним чином зміниться на краще. До вас липнутимуть гроші та слава".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Отримаєте запрошення на весілля. Не шкодуйте грошей на подарунок. Коли ще випаде нагода зібратися з рідними та друзями за одним столом. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Почастішають мігрені. Чергуйте розумову працю з фізичною.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить хапатися за старе. Нові друзі і кохані принесуть багато щастя та задоволення. Справи підуть краще, якщо відганятимете від себе страх та нерішучість. Ви стаєте успішними і сильними.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Усі навколо здаватимуться успішними і непереможними. Годі заздрити іншим. Не забувайте, що зовнішній успіх – це не завжди щастя. Поки ви заздрите комусь, хтось заздрить вам.

Рак (22 червня – 22 липня)

Друзі втягуватимуть у неприємності, але ви віртуозно виходитимете з них. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Життя випробовуватиме на щедрість. Беріть участь у зборі коштів на медикаменти та обладнання для військових.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Частину заробленого пожертвуйте. Від того, наскільки ви готові поділитися з кимось зараз, залежатиме, як багато заробите чи втратите цього місяця. Відкладіть операції по видаленню родимок і шпор.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дивуватиметеся поведінці дітей у школі. Втомитеся від поганої поведінки та зауважень. Перш ніж звинувачувати, з'ясуйте, що провокує їх до таких дій. Разом ви зможете знайти вихід із непростої ситуації та залагодити конфлікт із вчителями та однокласниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Багато чого хотітиметься, але мало що вдаватиметься. Якщо проживете ці дні достойно – вважайте, що склали іспит. Надалі зірки підтримають вас у всіх починаннях.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Швидко прийняті рішення навряд чи будуть вдалими. Не варто повертатися на колишнє місце роботи і намагатися сподобатися комусь. Залишайтеся собою і матимете успіх. Грошей у гаманці стає більше. Не відмовляйтеся від покупок, що приносять радість.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У дітей, племінників і внуків з'являться підступні друзі, які регулярно втягуватимуть у неприємності і відбиратимуть кишенькові гроші. Замість того, щоб засуджувати, поділіться власним досвідом і підставте своє плече.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не зважайте на дрібні перешкоди. Скоро вони зникнуть самі по собі. Не шкодуйте грошей на гарний відпочинок. Можна відвідати парк розваг і повеселитися з дітьми. Замініть м'ясні котлети на рибні, відмовтеся від ковбас.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не спішіть усе виконати у першій половині дня. Після обіду справи підуть краще. Стережіться службових романів. Одружені через зраду ризикують втратити сім'ю. Підбирати окуляри та контактні лінзи варто увечері.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відмовтеся від бездумних походів у крамницю. Накупите непотребу і витратите гроші, які краще було б заощадити. Це день хороших новин. Довідаєтеся багато цікавого про друзів і колег. Радійте їхнім успіхам.

Протягом тижня з 18 по 24 вересня у багатьох відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Все задумане вдаватиметься, і це окрилятиме. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень цього року.

Зараз ви читаєте новину «Чотири знаки, до яких липнутимуть гроші та слава – гороскоп на 18 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути