Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2009 10:06

Черновецький вийшов з відпустки і написав книгу

Черновецький вийшов з відпустки і написав книгу

Мер Києва Леонід Черновецький повернувся до виконання обов"язків міського голови після кількатижневої відпустки у зв"язку з хворобою.

Як повідомляє прес-служба КМДА, у п"ятницю о 12:00 за його участю відбудеться вручення ордерів на квартири з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Києва.

На врученні в мерії, що за адресою вул. Хрещатик, 36, також будуть присутні двоє перших заступників голови КМДА - Ірена Кільчицька та Анатолій Голубченко.

Між тим, у четвер в Українському домі повинні були презентувати другу книгу Л.Черновецького. Цього разу назва ще більш інтригує, ніж "Сповідь мера": "Як стати мільйонером". Проте презентацію через "щільний графік" глави Києва перенесли на наступний тиждень.

Як розповіли у видавництві, книга вийшла тиражем в 15 тисяч екземплярів і вже розвезена по магазинах. Продавці говорять, що книга навіть користується успіхом: багатьом цікаво почитати творчість "забавного Михайловича" - так його в основному називають покупці.

Собівартість однієї книги виходить близько 8 гривень, розповіла менеджер Інна Олещенко. У магазині книга коштує близько 37 грн. Існує і економ-варіант - купити за 24 гривні онлайн-доступ до книги на сайті chernovetskiy.com.ua, правда, всього на 7 днів. Але книжку можна просто роздрукувати.

Радник мера Казбек Бектурсунов розповів, що, прочитавши книгу шефа, почерпнув для себе багато повчального. "Ця книжка - сума бізнесового досвіду, дуже досвідченої, чітко мислячої, успішної людини, яка заробила гроші сама. Там все цікаво!" А ось бютівець, глава комісії з культури в Київраді, Олександр Бригинець говорить, що книгу не купить. "Черновецький - не унікальний бізнесмен, він не зробив ніякого унікального бізнесу. Він не Біл Гейтс, не Форд, він не відкрив ніяких особливих інновацій. Я вважаю, що мерові варто було написати книгу "Як заробити мільярд до бюджету Києва".

Як відомо, 19 лютого Черновецький пішов у відпустку. Як повідомляла тоді прес-служба КМДА, мер взяв відпустку, щоб лікуватися, адже у нього була підозра на запалення легенів.

Повернутися до виконання своїх обов"язків столичний градоначальник мав 21 березня, на час його відсутності обов"язки міського голови виконував Голубченко.

За матеріалами Українська правда, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вийшов з відпустки і написав книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути