Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 19:18

Черновецький демонтував 100 кіосків і зупинятися не збирається

У Києві за останній місяць було демонтовано понад 100 незаконно встановлених кіосків. Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, робота з демонтажу малих архітектурних форм (МАФів) проводиться на виконання розпорядження Київського міського голови Леоніда Черновецького і здійснюється працівниками Головного управління контролю за благоустроєм Києва спільно з правоохоронними органами.

Зокрема, сьогодні біля станції метро "Видубичі" було демонтовано 15 самовільно встановлених МАФів. За словами першого заступника голови КМДА Дениса Басса, головна проблема накопичення такої кількості кіосків поблизу станції метрополітену в тому, що це унеможливлює евакуацію пасажирів в разі виникнення небезпеки.

Також він каже, що демонтуються МАФи, які встановлені без угоди на оренду земельної ділянки, ордеру ГУ контролю за благоустроєм, паспорту тощо.

Заходи з демонтажу МАФів щодня відбуваються у кожному районі згідно з затвердженим графіком. Так, в понеділок у Святошинському районі демонтували 9 кіосків, в Оболонському районі цього тижня демонтовано 11 МАФів.

"За дорученням мера, складаючи графік демонтажу МАФів, ГУ контролю за благоустроєм першочергово опрацьовує інформацію, яка надходить до call-центру та на електронну пошту прес-служби КМДА від мешканців Києва", – зазначив Басс.

Він наголосив, що столична влада також працює зараз над демонтажем незаконно встановлених рекламних щитів, банерів та лайтпостерів. Їх демонтаж також відбувається послідовно, згідно з графіком.

Нагадаємо, київська влада веде активну боротьбу з незаконно встановленими кіосками ще з лютого. Тоді профільні служби Київській міськадміністрації протягом 2007 року провели низку перевірок, за наслідками яких було демонтовано 546 одиниць МАФ-ів, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький демонтував 100 кіосків і зупинятися не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути