середа, 28 січня 2009 12:07

Черновецький буде економити на меблях і канцтоварах

Київська міська державна адміністрація вирішила скоротити свої витрати 2009 року у зв"язку з фінансово-економічною кризою.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації.

Скорочення витрат стосується головних розпорядників коштів міськбюджету (структурних підрозділів міськадміністрації), а також підлеглих їм установ і організацій.

Зокрема, Київміськадміністрація доручила своїм підрозділам припинити заповнення вакансій, крім посад керівників й їх заступників, і здійснення відряджень за кордон, крім випадків, визначених мером Києва.

Адміністрація вирішила також скоротити обсяги споживання енергоресурсів для зовнішнього освітлення міста мінімум на 10%, припинити підготовку проектів нових цільових програм, інвентаризувати ліжко-місця в медустановах для скорочення неефективних, переглянути ставки орендної плати за землю і комунальне майно.

Також адміністрація доручила розпорядникам у повному обсязі здійснювати 2009 року розрахунки за енерго- і теплоносії, споживані бюджетними установами, однак з урахуванням зменшення обсягів їх споживання мінімум на 10%.

Розпорядники мають скоротити витрати на підвищення кваліфікації співробітників на 30%, припинити відновлення комп"ютерної техніки, скоротити витрати на своє утримання на 20%, здійснювати розрахунки виключно за фактично поставлені товари і послуги, не допускаючи авансових платежів.

До стабілізації економічної ситуації в країні розпорядники мають також припинити видачу премій держслужбовцям, обмежити закупівлю автотранспорту, меблів, мобільних телефонів, побутової техніки, на 10% скоротити витрати на канцтовари, транспортні послуги, зв"язок, зокрема Інтернет, представницькі витрати.

У зв"язку з цим розпорядники мають запровадити реєстрацію міжміських і міжнародних дзвінків і дзвінків на мобільні в спеціальних журналах.

Також розпорядники зобов"язані не допускати збільшення штату підвідомчих їм установ, але збільшити надходження до спецфонду міськбюджету за рахунок власних надходжень установ мінімум на 20%.

Крім того, адміністрація вирішила обмежити витрати на виконання міської програми "Турбота" - на проведення загальноміських свят і на фінансову підтримку громадських і благодійних організацій.

Як повідомлялося, 2007 року робоча група Кабміну з вивчення структури Київміськ- і райадміністрацій прийшла до висновку про роздуту чисельність їх штатів, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Черновецький буде економити на меблях і канцтоварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути