Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 11:28

Чернігівець вкрав у супермаркеті коньяк, щоб поміняти на самогон

Чернігівець вкрав у супермаркеті коньяк, щоб поміняти на самогон
У Чернігові в одному з супермаркетів міліція затримала чоловіка, який вкрав три пляшки коньяку, щоб згодом його продати і купити на виручені гроші самогону. Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Як з"ясувалося, працівники служби охорони супермаркету запримітили підозрілого молодика, який протягом дня кілька разів то заходив, то виходив з магазину, але нічого не купував. Ввечері, вкотре зайшовши до магазину чоловік спробував вкрасти три пляшки коньяку, заховавши їх у куртку. Втім на виході його затримала охорона, яка одразу викликала міліцію.

Правоохоронці, які прибули на виклик, встановили особу затриманого. Ним виявився 27-річний чернігівець на ім"я Роман, який пояснив співробітникам міліції, що коньяк спробував вкрасти для того, аби його згодом продати. Чоловік розповів, що він не п"є коньяку, тому за виручені гроші хотів придбати самогону.

Наразі, Роман знаходиться на підписці про невиїзд. Відносно нього порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України "крадіжка", що карається штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Остаточну ж міру покарання йому обере суд, а зараз слідство триває, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівець вкрав у супермаркеті коньяк, щоб поміняти на самогон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути