вівторок, 02 лютого 2010 18:47

Через ожеледицю травмується все більше киян

Через ожеледицю травмується все більше киян

Через ожеледицю у травмпункти столиці звертається все більше людей.

Плюсова температура на вихідних трохи розтопила снігові завали, а вранішні морози перетворили воду на лід.

Водночас, незважаючи ні на сюжети у новинах, ні на заклики міністра ЖКГ Олексія Кучеренка, кияни не поспішають судитися з владою через отримані травми.

За словами чергового травматолога у травмпункті на вулиця Кондратюка, 6/8, що на Оболоні, у зв"язку зі збільшенням кількості постраждалих, замість одного лікаря-травматолога нині приймають двоє.

"Після ожеледі до нас звичайно надходять з переломами променевої кісти, щиколоток, забитими місцями попереку, хребта, куприка. У день, буває, і по 80 осіб приймаємо, з них потерпілих від ожеледі - 70%. На 17.00 понеділка до нас звернулися 60 осіб", - сказав черговий травматолог Віталій Гавва.Однак, основного напливу пацієнтів лікарі очікують ближче до вечора, адже не кожний біжить у травмпункт відразу ж після того, як упав.

У той же час КК "Київавтодор" заявляє, що комунальні служби столиці продовжують наполегливу роботу над прибиранням дворів та автошляхів міста від снігу, льоду та пошкоджених дерев. Лише за 1 лютого службами "Київавтодору" було використано 274 тонни солі, 277,5 тонни піскосоляної суміші та 62,5 тонни фрикційних матеріалів, повідомляє прес-служба КМДА.

За інформацією "Київавтодору", станом на 1 лютого у столиці розчищено 3 мільйони 256 тисяч кв. м. та посипано 1 мільйон 396 тисяч кв. м. проїзної частини, розчищено 366 тисяч кв. м. і посипано 130 тисяч кв. м. тротуарів, розчищено та посипано 14,5 тисячі кв. м. та 14 тисяч кв. м. внутрішньоквартальних проїздів. Також у корпорації наголошують, що нині у столиці розчищено та посипано 17 тисяч кв. м. наземних пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту. Наразі з міста вивезено 5 тисяч 285 тонн снігу та заготовлено 29 тисяч 636,5 тонн солі та 2 тисячі 731,9 тонни фрикційних матеріалів.

Крім того, за інформацією "Київавтодору" зі столичних автошляхів та дворів прибрано 4 тисячі 310 повалених дерев.

За матеріалами Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Через ожеледицю травмується все більше киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути