середа, 24 березня 2010 15:46

Через Facebook поширюється сифіліс

Через Facebook поширюється сифіліс

Дослідження показало, що в трьох регіонах Великої Британії, де Facebook користується найбільшою популярністю - Сандерленді, Даремі і Тісайді - захворюваність на сифіліс серед населення зросла в чотири рази. Жителі цих областей заражаються венеричною хворобою на 25% частіше, ніж інші британці.

У Тісайді за минулий рік офіційно зареєстровано 30 випадків захворювання на сифіліс. Насправді ж кількість носіїв вірусу набагато більша, пише Daily Telegraph.

Медики пов"язують зростання захворюваності на сифіліс з популярністю Facebook. За їхніми словами, завдяки соціальним мережам люди стали частіше знайомитися з партнерами для випадкових, одноразових сексуальних зв"язків. Керівник охорони здоров"я Тісайда, професор Пітер Келлі говорить, що найчастіше на сифіліс хворіють молоді жінки.

Представник Facebook, в свою чергу, заявив, що користувачі соціальних мереж повинні "бути обережними", коли знайомляться з ким-небудь в Інтернеті.

News2ru

Зараз ви читаєте новину «Через Facebook поширюється сифіліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути