пʼятниця, 20 вересня 2013 21:32

Через черги в аеропортах економіка США може втратити до $ 95 млрд за 5 років

Невдоволення іноземних туристів багатогодинними чергами на митниці в найбільших аеропортах США може коштувати економіці країни до $ 95 млрд протягом 5 років, повідомляє MarketWatch з посиланням на звіт Асоціації подорожей США (US Travel Association ).

Максимальний час очікування на митниці за 12 місяців по травень 2013 становило майже 5 годин , йдеться в звіті. Самими " негостинними " для туристів були визнані аеропорт Маямі (максимальний час очікування - 4,68 години) , аеропорт ім. Джона Кеннеді в Нью - Йорку ( 4,48 години) і аеропорт О'Хара в Чикаго ( 3,76 години).

Експерти уточнюють, що йдеться про пікові дні - середній час, який пасажири? oj прибувають до США проводять у чергах в цих аеропортах , зазвичай не перевищує 30 хвилин. Однак у 10 з 12 місяців, що проводилося дослідження, цей показник в аеропорту Кеннеді не опускався нижче 30 хвилин. За рік більше 180 тис. туристів провели в ньому більше 2 годин, а в аеропорту Майамі - 40 тис.

Результатом настільки виснажливої ??процедури стало те, що 4 з 10 опитаних іноземців сказали, що не порекомендували б своїм знайомим поїздку до США через черги на митниці. За оцінкою Асоціації, з цієї причини економіка країни може недоотримати $ 95 млрд протягом наступних п'яти років.

Експерти організації дали ряд рекомендацій менеджменту аеропортів про те, як можна швидше впоратися з потоком пасажирів. У їх числі - введення автоматизованої системи перевірки паспортів і гнучкого графіка роботи співробітників митниці, що дозволяє збільшити штат в піковий сезон.

Зараз ви читаєте новину «Через черги в аеропортах економіка США може втратити до $ 95 млрд за 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути